Primele imagini de la ”Asia Express” sezonul 4. Ce nu se va vedea la TV

1 lună in urmă 16


A mai rămas doar o săptămână până când ”Asia Express” sezonul 4 va începe la Antena 1. Oase, coprezentatorul emisiunii, a povestit ce nu se va vedea niciodată la TV, despre oamenii pe care i-a întâlnit și erau extrem de speriați, dar și despre cât de greu i-a fost la filmări.


Concurenții de la ”Asia Express” sezonul 4 au văzut deja primul episod al emisiunii de la Antena 1. Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să înceapă show-ul și la TV, data de difuzare fiind 18 septembrie. Oase a mărturisit ce nu se va vedea niciodată la televizor.


Coprezentatorul de la ”Asia Express” a mărturisit că a fost un sezon foarte greu, mai ales că s-a filmat în pandemie, iar din acest punct de vedere situația a fost și mai dificilă. A fost o adevărată provocare pentru întreaga echipă, pentru că restricțiile i-au împiedicat de la multe activități, iar oamenii pe care îi întâlneau erau foarte speriați.


”A fost extraodinar de greu pentru mine, a fost foarte greu din toate punctele de vedere, în primul rând te loveai de interdicții, de oameni speriați, până și la mine a fost absolut de greu, nu știu cât de greu a fost pentru ei, le vedeam fețele, a fost foarte greu, chiar nu mă așteptam”, a spus Oase la Xtra Night Show.Oase de la ”Asia Express”: ”Nu ne-au lăsat să intrăm într-o țară”


Sezonul cu numărul 4 de la ”Asia Express” se anunță a fi unul plin de surprize pentru telespectatori. Oase a mărturisit că nu se aștepta ca totul să fie atât de greu, însă a rămas impresionat de locurile frumoase pe care le-a descoperit în Asia Mică.


”A fost foarte interesant și foarte lung, a fost foarte interesant, nu mă așteptam să văd chestii așa șocante, dar a fost absolut șocant. Imaginați-vă cât de greu ne-a fost dacă nu ne-au lăsat să intrăm într-o țară”, a mai spus el.https://www.youtube.com/watch?v=qVEqC6ChYDo

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă