Primele imagini cu submarinul indonezian găsit rupt în trei pe fundul Mării Bali, la 850 de metri adâncime

1 săptămână in urmă 14

Marina indoneziană a publicat primele imagini cu epava submarinului scufundat în Marea Bali, la o adâncime de 850 de metri, toți cei 53 de membri ai echipajului fiind considerați morți.

Primele imagini cu submarinul indonezian găsit rupt în trei pe fundul Mării Bali

Galerie (5)

Primele imagini cu submarinul indonezian găsit rupt în trei pe fundul Mării Bali

Profimedia Images

Submarinul KRI Nanggala 402, care s-a ”scufundat” miercuri în largul Insulei Bali, a fost găsit rupt în trei pe fundul mării, la 850 de metri adâncime, în largul Insulei Bali, a anuţat şeful Statului Major al Marinei Yudo Margono.

Întreg echipajul submarinului a murit în tragedia din largul Insulei Bali

Comandantul forţelor armate indneziene Hadi Tjahjanto a confirmat în faţa presei că ”cei 53 de membri ai echipajului au murit toţi”.

Preşedintele indonezian Joko Widodo a prezentat condoleanţe familiilor celor 53 de membri ai echipajului KRI Nanggala-402, un submarin de fabricaţie germană, dat în folosinţă în urmă cu 44 de ani.

Echipajul nu a dat niciun semn de viaţă de miercuri, când se pregătea în vederea testării unei torpile, în cadrul unor exerciţii militare.

”Pe baza probelor culese, putem spune că KRI Nanggala s-a scufundat şi că toţi membrii echipajului au murit”, a anunţat mareşalul Hadi Tjahjanto.

SUA, Australia, Singapore, Malaezia și India s-au implicat în operațiunile de căutare

Numeroase elicoptere și nave au pornit în căutarea zonei în care s-a pierdut contactul, oferind asistență Statele Unite, Australia, Singapore, Malaezia și India.

Locuitorii din orașul Banyuwangi din Java de Est, care găzduiește baza navală de unde se desfășoară operațiuni de căutare și salvare, au declarat pentru Reuters că simpatizează cu familiile victimelor.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă