Primele imagini cu familia Măruță în izolare. Ce mesaj a transmis artista. „Am tot ce îmi trebuie”

1 lună in urmă 15

Andra și Cătălin Măruță se află în izolare, împreună cu fetița lor Eva, după ce, potrivit PRO TV prezentatorul a anunțat că s-ar fi infectat cu COVID-19. Chiar dacă va trebui să petreacă toată vacanța în casă, cei trei sunt într-o formă bună, iar dovada stă în cele mai recente filmulețe și imagini cu familia, postate pe contul de socializare.

Andra a recunoscut că are tot ce îi trebuie, iar Eva este plină de energie. „Familia cu mine? Jocuri multe?Acadele? Filme online? Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare!

Primele imagini cu familia Măruță în izolare. Ce mesaj a transmis artista. „Am tot ce îmi trebuie”

Eva este plină de energie, cum să nu fiu bine? Aveți grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă!”, a scris Andra pe Instagram.

În mesaj, Măruță nu afirmă explicit că are COVID-19, ci vorbește doar de statul acasă vreme de 14 zile.

144557480_856707591544265_8279509517274698835_nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând.

 Asta e. Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă, așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe.

Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, spune Măruță.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă