Primele imagini cu Carmen Brumă după intervenția estetică la nivelul feței

3 săptămâni in urmă 73


Carmen Brumă are 43 de ani și recent a apelat la ajutorul medicului estetician. Și-a făcut o intervenție la nivelul feței și acum și-a arătat chipul după procedură.


Vedeta se mândrește de ani de zile cu corpul său. Este bine proporționat, tonifiat, aceasta face zilnic sport și are mare grijă și la alimentație, după cum a mărturist de multe ori. De ceva vreme însă, vedeta era deranjată de un detaliu de la nivelul feței. Pleoapele sale nu mai aveau aspectul dorit, așa că a mers la estetician unde a făcut procedura „plasmage”.


Este vorba despre o nouă tehnologie pentru tratamentul laxitatii tegumentare în special din jurul ochilor, care înlocuiește chirurgia tradițională. Țesutul în exces de la nivelul pleoapelor este pur și simplu sublimat și eliminat fără cicatrici sau operații chirurgicale.


Carmen Brumă a făcut vineri, 16 aprilie, această intervenție, iar acum a arătat primele rezultate. Pe Instagram a făcut dezvăluirile, chiar înainte să intre în direct la Antena 3, unde era invitată să dezbată un subiect.


„Inițial, voiam să le zic celor de la Antena 3 că nu pot să intru în direct că se vor vedea încă urmele intervenției despre care v-am vorbit, intervenția plasmage pentru laxitatea tegumentară, aici, pe pleoapă pe care am făcut-o vineri.


Ei bine, în acest moment am doar un stropuleț de pudră, niciun fel de anticearcăn, niciun fel de fond de ten. Și nu se vede deloc rău, pare că mi-am făcut o umbră cu un roz.Bun, am și un filtru, dar nu e un filtru care modifică. Nu vreau să vă arăt fără filtru pentru că aș vrea să îmi treacă de tot cojițele ca să vedeți exact efectele. Mie mi se pare că s-a îmbunătățit vizibil aspectul pleoapei.”, a declarat Carmen Brumă.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă