Primele imagini cu autocarul ars în care au murit cel puțin 45 de oameni, în Bulgaria: „Oamenii sunt înghesuiți acolo, carbonizați”

1 săptămână in urmă 31

Cel puţin 45 de oameni au murit după ce un autobuz a luat foc în noaptea de luni spre marţi, pe o autostradă în vestul Bulgariei și imaginile de la fața locului sunt teribile.

Accidentul a avut loc după ora locală 02:00, în apropierea satului Bosnek (sud-vest de capitala Sofia), a spus Ministerul bulgar de Interne. Între victime se află şi copii, a relatat un oficial, şi, aparent, şapte oameni au fost salvaţi.

„Imaginea este înfiorătoare, nu am mai văzut așa ceva. Nu poți privi acolo. Oamenii sunt înghesuiti, sunt carbonizați. Acum trebuie să fie identificați.”, a declarat mnistrul de Interne Boyko Rashkovz.

 „Oamenii sunt înghesuiți acolo, carbonizați”Autostrada e complet închisă, victimele sunt în interiorul autobuzului ars. Foto: Captură video

El a vorbit și despre dinamica accidentului, conform primelor concluzii ale anchetatorilor: „Balustrada a fost luată de autobuz. Este foarte posibil ca focul să fi fost declanșat de scânteile acetui impact. E una dintre versiunile noastre.”, a spus Rashkov.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă