Primele declarații făcute de Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, despre copilul pe care îl așteaptă de la antrenorul Universității Craiova! „Acesta este de fapt cel mai minunat cadou!”

3 săptămâni in urmă 19

Laurențiu Reghecampf, antrenorul formației de fotbal CS Universitatea Craiova, și iubita Corina Caciuc vor deveni părinți în 2022. Informația a apărut deja și cei doi sunt nerăbdători.

Corina Caciuc ar urma să aducă pe lume un copil în mai 2022, între 15 și 20 ale lunii. Se pare că va fi băiat, așa cum și-a dorit Laurențiu Reghecampf.

Sexy-graviduța lui Laurențiu Reghecampf are 29 de ani și este directoarea unei companii care derulează afaceri pe relația dintre China și România.

Primele declarații făcute de Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, despre copilul pe care îl așteaptă de la antrenorul Universității Craiova! „Acesta este de fapt cel mai minunat cadou!”

Laurențiu Reghecmapf a fost foarte discret de când a anunțat că divorțează de fosta sa soţie, iar acum are planuri mari în noua căsnicie.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru apariția miraculoasă a bebelușului nostru și tot ceea ce îmi doresc este ca el să se nască sănătos. Cadourile sunt lucruri efemere, creează o bucurie de scurtă durată.

Cel mai minunat cadou este de la Dumnezeu, prin faptul că vom deveni părinți”, a declarat iubita lui Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc s-au îmbrăcat foarte elegant la finalul anului 2021 și au zâmbit în fiecare dintre ipostazele surpinse de fotograf. Pictorialul a fost publicat de Fanatik.

„Cât ești de frumos!”, i-a șoptit, la un moment dat, Corina lui Laur, iar antrenorul Craiovei a devenit, brusc, și el mai natural în fața aparatului de fotografiat. „Este femeia lângă care simt că sunt iubit și pe care o iubesc! Iar aceste lucruri mă împlinesc! (…) N-aș schimba absolut nimic”, explică Laurențiu în timp ce el și Corina pozează, conform indicațiilor regizorale ale publicației amintite.

The post Primele declarații făcute de Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, despre copilul pe care îl așteaptă de la antrenorul Universității Craiova! „Acesta este de fapt cel mai minunat cadou!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă