Primele cuvinte ale lui Steliano Filip după revenirea în Ștefan cel Mare: „Nu mi-a fost teamă să semnez cu Dinamo”

1 lună in urmă 23

Bine v-am găsit, câinilor! Sunt fericit să fiu aici. Mi-am dorit să mă întorc acasă, să pun umărul la redresarea echipei și am încredere pentru că sunt jucători valoroși în lot. 

Sunt membru DDB și sper ca împreună cu fanii să salvăm echipa. Eu voi da totul pentru acest club, știu ce înseamnă Dinamo. Nu prea credeam în acest proiect, dar au făcut o treabă bună, cum nimeni nu mai poate să facă în România” au fost primele cuvinte ale lui Steliano Filip la prezentarea oficială.

Steliano Filip: „Nu mi-a fost teamă să semnez cu Dinamo”

„Am urmărit și sunt la curent cu ce se întâmplă la Dinamo. Este un moment dificil, dar apreciez și felicit suporterii pentru că sunt unici. M-au impresionat și asta a contat în revenirea mea. Sunt convins că alături de ei vom face tot posibilul că Dinamo să nu moară. Nu mi-a fost teamă să semnez cu Dinamo. Contează și partea financiară, dar am venit cu sufletul acasă” a declarat noul jucător al „câinilor roșii”.

Steliano Filip a plecat de la Dinamo în 2018 și a evoluat pentru Hajduk Split, Dunărea Călărași, Viitorul Constanța și AEL Larissa

Steliano Filip a plecat de la Dinamo în 2018 și a evoluat pentru Hajduk Split, Dunărea Călărași, Viitorul Constanța și AEL Larissa

Noul fundaș al lui Dinamo a mai spus că este nerăbdător să evolueze din nou în tricoul „alb-roșu”, după trei ani de la plecarea din Ștefan cel Mare: „Abia aștept să joc din nou în tricoul lui Dinamo, dar totul depinde de Mister. Eu sunt pregătit, am jucat recent în Grecia și din punct de vedere fizic sunt pregătit. Vreau să le mulțumesc celor de la Larissa pentru că mi-au oferit șansa să joc la ei”

Una dintre cele mai frumoase amintiri este atunci când am câștigat Cupa Ligii. A fost un an aproape perfect pentru noi. Țin minte că am intrat la limită în play-off, iar în acel sezon ne-am bătut la campionat până în ultima etapă. Am avut evoluții bune și am fost selecționat la echipa națională.

Steliano Filip, fundaș Dinamo

VIDEO. Cum era sa ajunga Steliano Filip la Manchester United: „Mi-a spus că e cu ochii pe mine”

Citește și alte știri din Liga 1:

Dinamo face rost de 500.000 de euro, dar bucuria nu este deplinăCornel Dinu surprinde: „Vreau ca Steaua să câștige campionatul, din două motive”

Cântecul care a înfuriat-pe pe Elena Ceaușescu. „Nicule, tu vezi ce zice ăsta?!” Ce a pățit atunci un celebru artist

Libertatea

Playtech: Veste uriașă pentru România. Medicamentul care DISTRUGE covid-19 în 2 zile ar putea ajunge în spitale: Din 50 de pacienţi, n-a ajuns niciunul la ATI
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă