Primele critici pentru Ianis Hagi în presa din Scoția: ”Nu a reușit nici măcar un dribling”

4 luni in urmă 29

La Liga: Barcelona - Real Madrid, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1 și Digi 4K

Liga 1: Sepsi Sfantu Gheorghe - Dinamo, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Jurnaliștii de la publicația The Boot Room sunt de părere că Ianis Hagi nu își justifică salariul de 19.000 de lire sterline pe săptămână.

Ianis Hagi, criticat în presa din Scoția: ”N-a reușit nici măcar un dribling”

„Ianis Hagi a fost transferat permanent de la Genk în vară, dar continuă să aibă dificultăţi în a se impune în trupa lui Steven Gerrard. Aseară, în meciul de la Liege, Ianis nu a reuşit nici măcar un dribling, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare. Hagi a înscris o singură dată în acest sezon.

Nu poate fi suficient pentru un jucător care câştigă în jur de 19.000 de lire sterline pe săptămână”, se arată pe site-ul The Boot Room.

”Mereu în căutarea pasei cu care să ucidă apărarea!” Ianis Hagi, elogiat în presa scoțiană, după victoria de la Liege

După prestația sa din Belgia, presa din Scoția a scris în termeni laudativi despre fiul ”Regelui”, chiar dacă acesta nu și-a mai trecut numele pe tabela de marcaj, precum în alte partide.

”Tânărul mijlocaș român aproape a înscris cu un șut superb de la distanță în prima repriză, înainte să primească un cartonaș galben după o intrare dură la Gavory.

Arată neîncrezător și s-a chinuit să își facă simțită prezența. A fost schimbat în a două repriză. 5”, este nota pe care cei de la The Scottish Sun i-au atribuit-o românului.

Faptul că Ianis Hagi a fost aproape de a marca un nou gol memorabil i-a făcut pe jurnaliști să-l ”puncteze” și la partea artistică.

VIDEO cu rezumatul partidei Standard Liege - Rangers 0-2

Etichete: rangers , ianis hagi , standard liege - rangers
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă