Primele 46.500 de persoane aflate pe lista de așteptare au fost programate pentru vaccinare anti-COVID-19

2 săptămâni in urmă 1

Comitetul Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunțat luni, că primii 46.500 de români înscriși pe listele de așteptare au fost programați pentru imunizare în etapa a treia a campaniei, informează Digi 24.

Într-o postare pe pagina de Facebook Ro Vaccinare, CNCAV a precizat că,
din totalul celor aproape 770.000 de români care s-au înscris pe listele de așteptare, odată cu debutul etapei a treia a campaniei de imunizare, primii 46.500 au fost programați pentru vaccinare.  

„46.500 de persoane programate din listele de așteptare! Din cele aproximativ 78.000 de persoane notificate prin SMS și e-mail, 46.500 de persoane s-au programat pentru vaccinare”, a transmis CNCAV.

Reprezentanții CNCAV au precizat încă o dată că persoanele aflate pe listele de așteptare sunt notificate prin SMS și e-mail când sunt locuri disponibile în centrul selectat.

„Fiecare persoană are la dispoziție 24h să își aleagă în platforma informatică ziua și ora când poate merge la vaccinare. Pe e-mail se va primi recipisa care atestă programarea”, a mai transmis CNAVC pe Facebook.

În total, pe listele de așteptare s-au înscris 769.967 de persoane, potrivit sursei citate.

Vicepreședintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), Andrei Baciu, a explicat cum se face înscrierea pe lista de așteptare de pe platforma de vaccinare.

FOTO: Hepta

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă