Primarul Timișoarei a invitat-o pe Ursula von der Leyen să viziteze orașul în 2023/ Dominic Fritz: Se pare că am fost foarte convingător, a acceptat imediat

1 lună in urmă 1

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a declarat că a discutat joi cu președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pe care a invitat-o să viziteze orașul în 2023, când va fi Capitală Culturală a Europei, răspunsul fiind favorabil.

”(…) se pare că am fost foarte convingător. A acceptat imediat și bucuroasă invitația”, a scris Dominic Fritz pe Facebook.

Primarul a spus că, în timpul discuției telefonice, nu a ocolit dificultățile pe care le întâmpină în organizarea activităților pentru 2023, când Timișoara va fi Capitală Culturală a Europei.

„O să prezint la sfârșitul lunii o propunere pentru cum să ieșim din amorțeală actuală”, a scris Fritz.


Primarul Timișoarei a mărturisit că Ursula von der Leyen a fost interesată de campania de vaccinare, atât în Timișoara, cât și în restul țării.

„I-am povestit despre proiectul Oxigen și despre soluțiile pe care le-am găsit împreună cu corpul medical, societatea civilă și mediul privat pentru a asigura un cât mai bun tratament celor care suferă de COVID-19. Și am aflat că Uniunea Europeană lucrează să ne trimită cât de multe vaccinuri avem nevoie, doar să avem noi capacitatea administrativă pentru a vaccina și oameni determinați să-și reia viața, în condiții de normalitate (revin mâine cu mai multe informații despre campania de vaccinare în Timișoara)”, a mai spus Dominic Fritz, agăugând „ avem un partener direct și solid în doamna von der Leyen și în Comisia Europeană”.

sursa foto: Facebook/ Dominic Fritz

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă