Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a fost pe strada pe care două fete au fost omorâte de o mașină. ”Există o decizie de limitare a vitezei, neimplementată”

1 lună in urmă 1

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a mers, luni, pe strada Mențiunii din cartierul Andronache, acolo unde sâmbătă, o șoferiță de 56 de ani, aflată la volanul unui Mercedes, a călcat două fete aflate pe trotuar și le-a omorât.

Mihaiu a stat de vorbă cu oamenii, care i-au reproșat că primăria nu a făcut nimic pentru a limita viteza în zonă, deși au făcut cereri pentru montarea de limitatoare.

”Ați trimis cereri pentru limitatoare de viteză către Administrația Străzilor, care ține de Primăria Generală. Normal este ca primarul de sector să poată să răspundă la aceste întrebări altfel decât: Nu era treaba mea! Trebuie să schimbăm lucrul ăsta! Trebuie să fie treaba noastră”, a răspuns Mihaiu.

Potrivit primarului, Administrația Străzilor ar fi răspuns la cererea locuitorilor din zonă că limitatoarele vor fi montate ”când vor fi bugete”.

”E foarte ușor pentru mine să spun că nu era treaba primăriei de sector. Am avut discuții inclusiv cu poliția locală pentru a prelua aceste obligații la Primăria Sectorului 2 în așa fel încât să ne putem ocupa. Pentru toată zona Andronache există o decizie de limitare a vitezei de 30 km/oră. Există de anul trecut din iunie și este neimplementată. Trebuie să limităm viteza. Este una dintre problemele Capitalei”, a mai afirmat edilul.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă