Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, despre protestul spontan al sindicalistilor Metrorex: "Santajul Mafiei a ajuns si la metrou. Asemenea gesturi de santaj sunt de netolerat"

3 săptămâni in urmă 2

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a avut o reactie la haosul creat la metrou in aceasta dimineata, de protestul spontan al angajatilor.

"Santajul Mafiei a ajuns si la metrou. Cei care blocheaza metroul bucurestean si se joaca cu destinele oamenilor trebuie sa raspunda in fata legii. Asemenea gesturi de santaj sunt de netolerat", a scris Clotilde Armand pe contul sau de Facebook.

Si Primarul Sectroului 2, Radu Mihaiu a reactionat vineri dimineata, declarand ca "un oras intreg sufera acum in trafic fiindca sefii de la sindicat nu mai pot face si ei un ban necinstit de pe urma spatiilor Metrorex".

Circulatia metrourilor a fost blocata vineri dimineata din cauza unui protest spontan al sindicalistilor, care au coborat in tunel, la statia PiataUnirii, pe calea de rulare, si au impiedicat pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri, anunta Metrorex, care precizeaza ca din cauza acestei actiunii, liniile de metrou nu pot fi puse sub tensiune.

Conform Metrorex, desi afirma ca au o lista de revendicari, sindicalistii au refuzat orice dialog. Sindicalistii s-au asezat pe sine si scandeaza "Demisia!".

Citeste si:

Noile restrictii luate in calcul: Circulatia pana la ora 20. Magazinele se inchid la 18, daca incidenta depaseste 7,5 la mieHarta interactiva a centrelor de vaccinare, in functie de tipul de vaccin. Cum poti vedea locurile disponibile si cat de mare e lista de asteptareCine sunt falsii stomatologi care au traumatizat oameni. Femeia nu are drept de practica, iar sotul sau este absolvent de opt claseCardurile de criptomonede, valuta virtuala buna in toata lumeaVIDEO Golul lui Andrei Ciobanu de la Euro face inconjurul lumii. "Ma bucur ca ii am profesori pe Hagi si pe Mutu"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă