”Primarul s-a înțeles cu Gigi Becali”. Primul fotbalist la care a renunțat FCSB după eliminarea din Europa rămâne în Liga 1

1 lună in urmă 54

  • Liga 1: FC Voluntari - U Craiova 1948, sâmbătă, 19:15, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Chindia Târgoviște, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Atacantul de 19 ani va merge sub formă de împrumut la FC Argeș, acolo unde a jucat și în a doua parte a stagiunii trecute, de asemenea împrumutat de la FCSB.

Cristi Dumitru, primul fotbalist la care renunță FCSB după eliminarea din Conference League

Jean Vlădoiu, președintele lui FC Argeș, a confirmat că atacantul, pe care-l numește ”copilul meu de suflet”, va reveni la Pitești.

Domnul primar (n.r. Cristian Gentea) s-a înțeles cu Gigi Becali, iar eu am vorbit cu Argăseală. Totul este în regulă. E copilul meu de suflet și l-am dorit foarte mult. La fel și Andrei Prepeliță. E un copil foarte valoros, dar el trebuie să joace meci de meci. 

Ce să facă în câteva minute cu Karagandy? Mai ales că echipa a arătat într-un fel, foarte apatică. E benefic pentru el acest împrumut, e mai bine decât să stea să joace cinci-zece minute sau o repriză.

Și pentru FCSB e un lucru bun. Vine un an de zile, nu există opțiune să rămână la Pitești. El și-a dorit foarte mult să vină la FC Argeș”, a declarat Jean Vlădoiu, potrivit Fanatik.

Cristi Dumitru a bifat 24 de apariții pentru FC Argeș în a doua jumătate a sezonului precedent, reușind trei goluri și o pasă decisivă.

FCSB vrea să le rezilieze contractele lui Stipe Vucur și Zdenek Ondrasek

După despărțirea temporară de Cristi Dumitru, FCSB vrea să rezolve situațiile lui Stipe Vucur și Zdenek Ondrasek, aduși în această vară la echipă, dar care n-au avut, însă, evoluțiile așteptate de patron.

Gigi Becali a anunțat că va încerca să ajungă la un acord cu cei doi fotbaliști pentru rezilierea contractelor. În caz contract, Stipe Vucur și Zdenek Ondrasek vor juca la echipa a doua.

De asemenea, Gigi Becali vrea să renunțe și la portarul Andrei Vlad, care a gafat cu Șahtior Karagandy, pe care l-a propus la Universitatea Craiova, unde ajunge și Ionuț Vînă, la ”schimb” cu Andrei Burlacu și Ivan Mamut.

Etichete: jean vladoiu , plecari fcsb , cristi dumitru
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă