Primarul Nicusor Dan crede ca centrele de vaccinare trebuie sustinute de la nivel national: "Avem localitati mai bogate si localitati mai sarace"

1 lună in urmă 40

Procesul de vaccinare impotriva COVID-19 trebuie sa fie facut uniform la nivel national, sustine primarul Capitalei, Nicusor Dan. Acesta spune ca sunt localitati mai bogate care isi permit sa amenajeze spatii, dar sunt si localitati mai sarace care nu isi permit acest lucru.

"Cred ca este nevoie ca aceasta chestiune sa fie suportata de la nivel national, pentru ca e nevoie ca procesul de vaccinare sa fie facut uniform la nivel national si evident ca avem localitati mai bogate si localitati mai sarace. Daca lasam la nivelul bugetului local, o sa avem dificultati in anumite zone", a declarat Nicusor Dan, intrebat fiind, la B1 TV, daca este necesara o reasezare a atributiilor privind vaccinarea populatiei impotriva COVID-19.

Nicusor Dan a mai adaugat ca in timp, la nivelul Capitalei, vor fi mai bine definite atributiile primarului general si ale viceprimarilor.

"In ceea ce priveste atributiile intre primarul general si primarii de sectoare, ceea ce am inceput noi este o discutie la nivel de prietenie, dar cred ca in timp o sa ajungem definim mult mai clar competentele pe ce inseamna strazi, parcari, parcuri, zona sociala si atunci o sa fie mai clar care sunt responsabilitatile. Inclusiv pentru cetateni o sa fie mai simplu sa stie catre cine sa se adreseze pe anumite chestiuni", a mai declarat Nicusor Dan.

Citeste si:
Nicusor Dan: Companiile municipale cred ca banii cresc in copaci. Au cerut 370 de milioane de lei pentru Parcul Herastrau

Nicusor Dan: Decizia de relaxare a restrictiilor a fost o formalitate. Daca hotararea de guvern va fi modificata, autoritatile locale se vor conforma


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă