Primarul Nicușor Dan a sesizat Parchetul după tragedia de la Spitalul ”Victor Babeș” din Capitală

4 săptămâni in urmă 11

Primarul Nicușor Dan a sesizat Parchetul după tragedia de la Spitalul ”Victor Babeș” din CapitalăPrimarul Nicușor Dan a sesizat Parchetul după tragedia de la Spitalul ”Victor Babeș” din Capitală

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat luni seară, la scurt timp după producerea tragediei de la Spitalul ”Victor Babeș”, că a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 pentru găsirea vinovaților. 

LUNI, 12 APRILIE 2021, 20:59

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Irina Chirtoc

Luni seară, trei pacienți internați la ”Victor Babeș” au decedat în urma unei defecțiuni la TIR-ul de Terapie Intensivă din curtea spitalului.

”În această seară, din nefericire, au decedat în condiții neclare trei pacienți de la Spitalul Victor Babeș din Capitală. E o tragedie, un moment dramatic în care vieți omenești au fost pierdute. Prezint condoleanțe familiilor care i-au pierdut pe cei dragi astăzi.

Am sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 în legătură cu această situație, fiindcă vinovații trebuie identificați și pedepsiți. Am solicitat colaborarea deplină a personalului acestui spital în cadrul cercetărilor care vor avea loc. 

Voi reveni cu detalii”, a scris Dan pe pagina de Facebook. 

Citește și: ”DSU, condus de Raed Arafat, primul ANUNȚ după tragedia de la spitalul „Victor Babeș” - trei pacienți bolnavi de COVID-19 AU MURIT”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă