Primarul municipiului Slobozia a fost infectat cu SARS-COV-2. "Probabil ca ce a fost mai rau a trecut"

1 lună in urmă 22

Primarul municipiului Slobozia, Dragos Soare, a fost infectat cu SARS COV 2.

Printr-o postare pe retelele de socializare, primarul Dragos Soare anunta ca a fost depistat cu infectie cu noul coronavirus. Edilul sef anunta ca s-a testat zilele trecute, dupa ce a inceput sa prezinte simptome specifice COVID 19, iar rezultatul testului a fost pozitiv.

"M-am testat pentru ca aveam cateva simptome usoare si ma simt in continuare bine, starea mea de sanatate fiind una mai degraba buna. Sper ca situatia sa nu se agraveze in zilele urmatoare, dar probabil ca ce a fost mai rau a trecut.", a scris primarul.

In aceste conditii, Dragos Soare va sta in izolare timp de 14 zile.
"Infectia cu SARS-COV2 este un pericol real, care nu a trecut, desi rata de incidenta in Municipiul Slobozia a scazut destul de mult in ultima saptamana.

Vestea buna este ca cele doua centre de vaccinare care vor functiona in Slobozia sunt pregatite sa functioneze si ca in curand va incepe vaccinarea pentru persoanele cuprinse in etapa 2. ", a mai scris edilul sef din Slobozia.

In judetul Ialomita, de la debutul pandemiei de coronavirus, 7039 de persoane s-au infectat cu coronavirus, incidenta fiind, conform raportarii de joi, de 1,74 cazuri la mia de locuitori.

Citeste si:

S-au schimbat definitiile de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus. Ce modificari au fost aduse


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă