Primarul Mihai Chirica pune piciorul în prag la Poli Iași după umilința cu Petrolul și cere măsuri urgente. „Nu pot sta impasibil să observ cum Poli Iași devine cea mai slabă echipă din campionat”

2 luni in urmă 1

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, a reacționat după umilința suferită de Poli Iași în optimile Cupei, cu Petrolul, scor 0-3 și cere măsuri urgente în Copou. Într-un comunicat de presă, edilul Iașiului se alătură suporterilor care critică jocul echipei și spune că va lua personal decizii dacă echipa nu va câștiga meciul cu Astra, de duminică.

„Sunt alături de toţi iubitorii echipei de fotbal a Iaşului şi cred că este momentul ca toţi cei care gestionează destinele clubului, atât din punct de vedere tehnic, cât şi managerial, să găsească urgent soluţii! Am fost alături de echipă şi am încercat întotdeauna să o încurajez chiar și în situaţiile cele mai dificile, dar cred că a venit momentul unor decizii ferme! Cred că toţi suporterii acestei echipe, printre care mă număr şi eu, doresc răspunsuri clare din partea actualei conduceri: se mai doreşte fotbal de primă ligă în Iaşi sau nu?

În opinia mea, cred că meciul de duminică, cu Astra Giurgiu, este decisiv şi rezultatul pe care îl va înregistra echipa ieşeană va oferi un răspuns. Rezultatul meciului de duminică va fi concludent şi mă va obliga, într-un fel sau altul, să iau şi eu, în calitate de reprezentant al comunităţii ieşene, o decizie în privința clubului”, a declarat primarul Mihai Chirica.

„Am oferit tot sprijinul”

În opinia edilului–șef, atât staff-ul tehnic, cât şi echipa managerială au la dispoziţie toate condiţiile pentru a menţine Politehnica Iaşi în prima ligă de fotbal. „Am oferit, atât cât s-a putut din punct de vedere legal, tot sprijinul municipalităţii pentru ca această echipă să rămână pe prima scenă fotbalistică a ţării. Cei de la club au avut libertatea de decizie atât la nivel managerial, cât şi în vestiar. Chiar și în momentele mai puţin plăcute am rămas alături de echipă. Dar cred că e momentul ca responsabilii clubului să dovedească acestui oraş că sunt în stare să facă ceva astfel încât echipa să performeze.

Eu nu sunt nici manager de club şi nici antrenor, dar sunt responsabil de deciziile pe care le iau în calitate de primar. Aştept şi eu, alături de toţi ieşenii care iubesc fotbalul, ca responsabilii să îşi asume situaţia de la club şi să decidă în consecinţă. Nu vreau să sune ca un ultimatum, dar nici nu pot sta impasabil să observ cum Poli Iași devine cea mai slabă echipă din campionat”, a mai declarat primarul Mihai Chirica.

 

The post Primarul Mihai Chirica pune piciorul în prag la Poli Iași după umilința cu Petrolul și cere măsuri urgente. „Nu pot sta impasibil să observ cum Poli Iași devine cea mai slabă echipă din campionat” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă