Primarul din Buzău spune că s-a vaccinat „aproape ilegal”: „Am făcut-o noaptea”

4 săptămâni in urmă 23

Constantin Toma, 62 de ani, edilul Băzăului, s-a declarat supărat că primarii nu au fost vaccinaţi anti-COVID cu prioritate, deşi sunt expuşi unor riscuri mari de infectare, întrucât au diverse întâlniri cu tot felul de persoane, informează ziarul local Șansa.

Prezent, joi, 15 aprilie, la un eveniment desfăşurat în cadrul Campaniei Naţionale „Vaccinare şi testare pentru învăţare”, Constantin Toma a povesttit cum s-a vaccinat împotriva COVID-19.

„Am făcut-o noaptea, pe fulgerătură, aproape ilegal, m-am dus şi m-am vaccinat la ora 19.50, cu ultima doză”, a afirmat primarul

El a susţinut că primarii nu au fost introduşi pe o listă prioritară de vaccinare, deşi riscul de infectare în cazul lor este foarte mare.

„Onor Guvernul nostru l-a vaccinat pe preşedinte, pe premier, pe preşedinte de Senat, de Camera Deputaţilor, pe miniştri, dar la primari nu s-a mai gândit nimeni, deşi ne întâlnim cu cei mai mulţi oameni din toate mediile posibile”, a mai afirmat edilul.

În etapa a doua a campaniei de vaccinare, la categoria „Lucrători care desfăşoară activităţi în domenii-cheie, esenţiale”, a fost inclus şi personalul din administraţia publică locală.

Foto: Facebook Constantin Toma

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă