Primarul din Brașov îi judecă pe liberali: Am putea spune că atitudinea PNL este similară cu a bărbatului care și-a bătut femeia și apoi nu mai vrea s-o primească înapoi

3 zile in urmă 18

Primarul din Brașov îi judecă pe liberali. Acesta a adăugat că există un acord de guvernare bazat pe reforme, pe care USR l-a respectat, iar PNL l-a încălcat în mod repetat.

„Colegilor de la Putere, de la PNL și UDMR (…) le spun așa: Cât mai ținem acest circ? Cât mai țineți domnilor această șmecherie, această bătaie de joc cu privire la ce s-a întâmplat cu adevărat?

Și noi am putea să spunem că atitudinea PNL-ului este similară cu a bărbatului care și-a bătut femeia și după aceea nu mai vrea s-o primească înapoi, din orgoliu.

Cât mai ignorăm faptul că avem 442 de morți astăzi, aproape dimensiunea unui parlament care ne moare zilnic. Avem situația aceasta de criză și avem timp de miștouri la TV cu astfel de declarații”, a declarat Coliban, marți, la Digi 24.

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, spunea luni seară că Dacian Cioloș, premierul desemnat de Klaus Iohannis, va trebui să meargă și să facă o majoritate în primul rând cu cei care au dat jos Guvernul Cîțu: ”Nu am discutat cu Dacian Cioloș despre așa ceva. Prima oară trebuie să clarificăm de ce a dat jos Guvernul, fiindcă era un lucru să dai jos guvernul ceea ce s-a și întâmplat și un alt lucru să cauți o soluție fără să dai jos guvernul.

Nu poți să spui că astăzi te dau jos, îți dau un pumn în gură și a doua zi te cer de nevastă. E un mod de a face o apropiere destul de ciudată. Nu merge. Eu nu am datele necesare să vorbesc în acest moment și oricum dacă UDMR ar susține nu are majoritate trebuie să găsească și pe altcineva. Dar eu nu cred că va căuta la noi, va căuta unde are majoritate”.

Citește și: Kelemen Hunor, despre refacerea coaliţiei de guvernare: „Nu poţi să spui că astăzi te dau jos, îţi dau un pumn în gură şi a doua zi te cer de nevastă”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă