Primarul din Alba Iulia, în ultima zi de carantină a orașului: Cei care vor să vină la 1 Decembrie vor fi primiți cu drag

1 month ago 33

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa (USR PLUS), a declarat luni, în ultima zi de carantină a orașului, că cei care ”vor dori să vină la Alba Iulia după această mini-vacanță, vor fi primiți cu drag”, scrie alba24.ro.

Potrivit edilului, oamenii se vor putea plimba prin locurile istorice ale orașului, iar administrația și forțele de ordine vor fi ”elegante” și vor atrage atenția politicos cu privire la respectarea regulilor.

„Lumea e dornică să iasă din casă, să vină la manifestații, să prețuiască ceea ce poate, în ultimul timp, a devenit desuet pentru unii sau poate n-au mai dat atâta importanță. Iată că această nenorocire, această pandemie, această criză medicală, poate ne resetează și din punct de vedere sufletesc. Mâine vor fi două momente oficiale, restul se mută în online. În schimb toate spațiile istorice vor fi vizitate: Sala Unirii, Muzeul Unirii, Muzeul Principia, acest câmp al lui Horea, Platoul Romanilor cum îl cunoaștem… Deci până la urmă lumea se va putea plimba și călca pe locurile sacre ale acestui oraș”, a afirmat Gabriel Pleșa.

Citește integral în alba24.ro

Read Entire Article

Powered By Seo Tools