Primarul Daniel Băluță le cere oamenilor să decidă dacă vor sau nu luminițe de sărbători pe străzile din Sectorul 4

1 săptămână in urmă 15

De data acesta, edilul le solicită oamenilor să decidă, prin intermediul unui sondaj, dacă anul acesta pe străzile sectorului vor mai fi montate luminile vestive în perioada sărbătorilor de iarnă – https://www.facebook.com/danielbalutaprimar/

Pentru a convinge oamenii să reacționeze, primarul 4 le aduce aminte acestora faptul că anul trecut, Sectorul 4 a fost cel mai bine și mai frumos luminat sector, străzile fiind transformate într-un peisaj de poveste, în ton cu felul în care și alte capitale europene cinstesc spiritul sărbătorilor de iarnă.

„NE DORIM LUMINIȚE DE SĂRBĂTORI ȘI ANUL ACESTA ÎN SECTORUL NOSTRU? Vă rog să răspundeți la această întrebare, în secțiunea de comentarii, cât mai mulți dintre dumneavoastră. Anul trecut a fost o feerie pe străzile, bulevardele și parcurile din Sectorul 4, luminate de ghirlande, decorațiuni și beculețe colorate. Anul acesta vă doriți să fie la fel? Părerea dumneavoastră este foarte importantă! Prin urmare, începând de astăzi și până vineri, la ora 10:00, lansez acest sondaj la care vă rog să răspundeți în comentarii cu DA sau NU”, scrie Daniel Băluță pe pagina sa de Facebook.

Postarea primarului n-a rămas fără ecou în mediul online. În nici o oră de la momentul publicării textul mai sus menționat, peste 1.000 de oameni reacționaseră deja la propunerea edilului, semn că oamenii sunt încântați că autoritatea locală îi implică în luarea deciziilor importante pentru sectorul în care trăiesc.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă