Primarul Constanței: Turismul în Mamaia s-a manelizat, el trebuie să fie civilizat

1 lună in urmă 2

Primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, a afirmat, miercuri, că turismul în staţiunea Mamaia s-a „manelizat” şi că acesta trebuie să fie civilizat şi să fie respectată legea, relatează News.ro.

„Există un comandament Litoral 2021, cu un regulament în care am implicat toate instituţiile din oraş pentru că vrem ca într-adevăr turismul în Mamaia… Eu cred că încă mai avem turism, sunt unii sceptici care spun că nu mai avem turism, că Mamaia nu mai este staţiune, eu cred că încă mai avem turism. Turismul pe timp de vară să se desfăşoare civilizat, turismul în Mamaia s-a manelizat, el trebuie să fie civilizat şi într-adevăr acolo trebuie să opereze cei care au hoteluri, restaurante, dar în condiţii civilizate şi cu respectarea legii”, a declarat miercuri, Vergil Chiţac, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă se vor închide magazine în Mamaia, primarul Constanţei a răspuns: „Nu se vor închide magazinele, trebuie să respectăm hotărârea de Guvern. (…) Lăsaţi-ne să luăm o decizie, să nu comunic o decizie care e în procesare, ar însemna să mă antepronunţ. (…) Am spus atât şi mi se pare de bun simţ, să nu mai vindem salam în Mamaia pe timp de vară”.

Sursa: News.ro

Foto: Info Sud-Est

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă