Primarul Ciprian Ciucu semnaleaza un "fenomen ciudat, inexplicabil logic" pe strazile din Sectorul 6. "Gata, au rezolvat cu termoficarea, la iarna va fi bine"

1 lună in urmă 5

Primarul Sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, a semnalat vineri, 19 martie, pe Facebook, un "fenomen ciudat, inexplicabil logic". Este vorba de niste lucrari in jurul gurilor de canal de pe bulevardele principale. Ciucu spune ca Primaria nu a fost notificata de nimeni despre astfel de lucrari. Ulterior, el a anuntat ca a dezlegat enigma, prin aplicatia primariei. Ulterior a spus ca ca Termoenergetica face acele lucrari.

"In Sectorul 6 se intampla un fenomen ciudat, inexplicabil d.p.d.v. logic. S-a umplut de astfel de lucrari, in jurul gurilor de canal de pe bulevardele principale. Pe noi nu ne-a notificat nimeni. Nu stim daca le face Administratia Strazilor sau altcineva.
Cele mai multe astfel de lucrari par evident inutile, toata operatiunea pare un sabotaj la adresa Primarului General, sau cineva isi face de lucru ca sa deconteze niste lucrari aiurea. Cu oamenii lui Pandele si Firea nu vom face treaba", a scris primarul Sectorului 6 pe Facebook.

Coronavirus la primaria Sectorului 6. Mai multi angajati au fost infectati. Primarul Ciucu spune ca transmiterea unor documente ar putea fi intarziata

Ulterior a revenit si a spus ca a descoperit cine face lucrari.

"Hai ca am aflat, noroc cu aplicatia la care lucram la PS6. E Termoenergetica, salutari domnului Burghiu, finul doamnei Firea. Gata, au rezolvat cu termoficarea, la iarna va fi bine. Cui or fi dat contractul?", a mai scris Ciprian Ciucu pe facebook

Ciprian Ciucu desfiinteaza Directia de Administrare a Fondului Locativ Sector 6

Cu doua zile in urma, pe 17 martie, Comitetul Local de Urgenta a decis inchiderea sediilor Primariei Sectorului 6 si a ADPDU Sector 6 pana in data de 29 martie, din cauza numarului mare de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Angajatii vor lucra in regim de telemunca, a anuntat miercuri, 17 martie, primarul Ciprian Ciucu.

Ciucu a scris ca a primit rezultatele testarii pentru COVID-19 a intregului personal, testare realizata saptamana acesta in urma identificarii de saptamana trecuta a celor 7 angajati infectati.

Citeste si:

Biserica de lemn din Parcul IOR a fost vandalizata cu mesaje pro LGBT. Purtatorul de cuvant BOR: "Acte violente intretinute de o hidoasa ideologie neomarxista"Elena Merisoreanu da de pamant cu Maria Dragomiroiu. "Ea canta din par. A luat barbatul altei femei. Nu are prieteni din folclor"FOTO Fiica de muzicanti, cumnata Simonei Halep a facut senzatie la Dubai. Tanara din Constanta a atras toate privirileComunitatea de rromi din Iasi refuza categoric sa se vaccineze. Bulibasa: "Niciun tigan nu o sa mearga la medic sa ii spuna ca vrea sa se vaccineze"Alexandru Rafila, despre tratamentul "revolutionar" al doctoritei Flavia Grosan: "Eu as vrea sa fiu tratat de un medic din Romania, conform protocolului"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă