Primăriță PSD care a bătut un procuror, ARESTATĂ preventiv pentru tentativă de omor alături de soțul ei - Ea va fi suspendată din funcție

1 lună in urmă 33

Primărița care a bătut un procuror a fost arestată Primărița care a bătut un procuror a fost arestată

Primăriţa PSD a comunei Brusturi, Livia Bârlău şi soţul acesteia, Petru Bârlău, sunt urmăriți penal pentru tentativă de omor, după ce au bătut un bărbat. Cei doi au fost arestați pentru 30 de zile, având în vedere că cel agresat este un fost procuror, care a fost lovit în cap cu un clește de tăiat metal. Primărița va fi suspendată din funcție pe perioada în care va sta în spatele gratiilor.

JOI, 04 NOIEMBRIE 2021, 23:35

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Procurorii spun că din mijloacele de probă administrate în cauză se arată că cei doi soţi, în vârstă de 47 de ani, respectiv, 50 de ani, l-au agresat, în data de 29 septembrie, pe un bărbat de 62 de ani, în incinta unei societăţi comerciale din comună, unde funcţionează un depozit pentru materiale de construcţii.

Pe fondul unei stări conflictuale preexistente şi în contextul unui schimb de replici şi a unor acuze reciproce, cei doi i-au aplicat persoanei vătămate mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele la nivelul membrelor şi peste corp, cu preponderenţă în zona capului.

În timpul agresiunii, bărbatul vătămat a fost trântit la pământ de soţul femeii, lovindu-l de mai multe ori, peste corp şi în zona capului, cu un cleşte de tăiat metal având lungimea de aproximativ 40 de centimetri.

Citește și Scandal uriaș, într-o localitate din jud. Bihor: soțul primăriței, acuzat că a bătut un fost procuror

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă