Primaria Sectorului 5: Tun de aproape un milion de euro dat de fosta administratie inainte de alegeri

2 luni in urmă 4

Primaria Sectorului 5 afirma ca fosta administratie a dat "un tun" de aproape un milion de euro inainte de alegeri prin Economat Sector 5 SRL, despre care spune ca a achizitionat cantare la un pret de circa zece ori mai mare decat valoarea lor de piata, potrivit unui comunicat al autoritatii locale transmis, luni, AGERPRES.

Primarul Cristian Popescu Piedone si seful Directiei Corpul de Control al Primarului, Bogdan Dragomirescu, s-au deplasat, luni, la Piata Rahova, unde, intr-un spatiu ce apartine Administratiei Pietelor Sector 5, au fost descoperite peste 600 de cantare comerciale folosite in pietele agroalimentare.

Achizitia cantarelor a fost facuta in septembrie 2020 de Economat Sector 5 SRL cu 4.433.226 de lei cu TVA. Aceste bunuri au fost puse la dispozitia Administratiei Pietelor Sector 5 de Economat Sector 5 SRL cu titlu gratuit, in baza unui proces-verbal de predare-primire care nu este luat la cunostinta de nicio persoana din cadrul Administratiei Pietelor Sector 5.

"Directia Corpul de Control al Primarului va face o solicitare catre organele competente in cursul zilei de maine, pentru a cerceta atat modalitatea de achizitie a acestor cantare, cat si felul in care acestea au ajuns in 'custodia' Administratiei Pietelor Sector 5, suma pentru un astfel de cantar fiind de aproximativ 10 ori mai mare decat valoarea de piata din momentul de fata", a mentionat autoritatea locala.

CITESTE SI:

LIVE VIDEO Operatiunea de extragere a navei Ever Given. Vasul gigantic a fost repus in miscare dupa aproape o saptamanaA murit si al doilea barbat torturat de politistii de la Sectia 16. A fost gasit in locuinta unui cunoscutUn cunoscut medic roman, diagnostic sumbru dupa protestele din strada: "Scapa cine poate. Dumnezeu cu mila!""O mana de om pe strazi, in frig". Viata de film a lui Florin Nita, eroul Romaniei contra Germaniei. A muncit la o fabrica de cozonaciAncheta de amploare dupa ce un cosciug COVID a fost gasit la o groapa de gunoi de la marginea Capitalei
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă