Primaria Pitesti nu a reusit sa obtina autorizatia de securitate la incendiu. Ce sanctiune a primit

2 săptămâni in urmă 8

ISU Arges a sanctionat Primaria Pitesti pe motiv ca nu a obtinut autorizatia de securitate la incendiu. Concret, primarul a promovat o hotarare pentru alocarea a aproape 500.000 de lei in vederea finalizarii lucrarilor pana la termenul impus de pompieri, dar consilierii USR s-au abtinut de la vot, apreciind ca suma este prea mare.

Dupa expirarea termenului dat, ISU a verificat din nou institutia si a aplicat un avertisment. Ulterior, Consiliul Local a votat proiectul de hotarare.

"Ca urmare a controalelor din anii precedenti, efectuate de catre ISU Arges la sediul Primariei Municipiului Pitesti, a fost lasata, ca masura in procesele verbale de control, obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu. Documentatia a fost intocmita de catre un proiectant specializat si a fost depusa la ISU Arges in vederea eliberarii autorizatiei de securitate la incendiu. Ulterior verificarii documentatiei si a situatiei din teren, ISU Arges a mai solicitat efectuarea unor lucrari de conformare si a emis Avizul de securitate la incendiu nr.192/20/SU-AG din 08.12.2020, care prevede ca > ", a transmis, vineri, Primaria Pitesti.

Sursa citata a precizat ca, pentru efectuarea lucrarilor de conformare, trebuia aprobata in Consiliul Local documentatia tehnico-economica, cu o valoare de 493.047,76 lei inclusiv TVA, obiectiv ce se regaseste in Programul de Investitii al municipiului Pitesti pe anul 2021, iar lucrarile vor incepe dupa aprobarea bugetului Municipiului Pitesti pe anul 2021.

"In sedinta extraordinara din 28 ianuarie 2021, Consiliul Local a respins cu 9 voturi pentru si 13 abtineri Proiectul de hotarare initiat de primar privind aprobarea Documentatiei tehnico-economice aferenta obiectivului de investitii > . ISU Arges a sanctionat Primaria Municipiului Pitesti cu avertisment", a mai transmis Primaria Pitesti.

Citeste si:

De ce a fost anulata amenda de 80.000 de euro primita de ING dupa dublarea platilor facute cu cardulVal de ironii la adresa senatoarei Sosoaca dupa ce a crezut ca Donald Trump ii regreta excluderea din AUR: "Thank you, Mr. President"Sporurile angajatilor din Metrorex: Toti salariatii iau "spor de tunel", chiar daca lucreaza in birou sau la suprafataAvocata lui Liviu Dragnea: "La mijlocul lunii mai ar avea dreptul sa ceara eliberarea conditionata"DOCUMENT CSM motiveaza in regim de urgenta avizul negativ pentru proiectul desfiintarii Sectiei Speciale. Cum s-au impartit taberele in Consiliu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă