Primaria din Timisoara a primit notificare din Viena ca trebuie sa-si repare un pod. Ce s-a intamplat cu documentul

3 săptămâni in urmă 23

Primaria din Viena transmite Timisoarei sa repare un pod construit pe vremea imperiului. Birocratia de la noi a ingropat pana si hartia sosita din capitala Austriei.

Podul a fost deschis circulatiei in 1917 si a ramas aproape neschimbat de atunci. Cetatea Timisoara a fost parte din imperiul austro-ungar, iar cand austriecii au plecat din oras au luat cu ei toate actele constructiilor pe care le-au realizat aici, conform Observatornews.ro.

Printre ele si cele ale podului de fier din cartierul Josefin. 100 de ani mai tarziu, angajatii Primariei Viena le-au reamintit omologilor din Romania ca durata de viata a constructiei a fost depasita si ca podul peste Bega necesita lucrari de reabilitare.

"Este de fapt a doua notificare de acest fel pe care Primaria o primeste. Practic, arata sistemul digital prin care primaria Viena isi inventariaza garantiile, hartiile, documentele si chiar daca au trecut 100 de ani de cand a fost construit un pod, ei stiu si primesc si au evidenta clara si digitala", a declarat Ruben Latcau, viceprimarul Timisoarei.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Autoritatile promit ca vor reabilita podul, insa nu anul acesta. In 2021 abia daca va fi gata studiul de pre-fezabilitate.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă