Primăria care a turnat 25 de metri de asfalt pentru a ”potoli” un cetățean vehement: ”Să vă văd eu la cerșit voturi pe străzi, nesimțiților”

1 săptămână in urmă 22

Miercuri, 13 Octombrie 2021, ora 08:44

0 citiri

 ”Să vă văd eu la cerșit voturi pe străzi, nesimțiților”

Gabriel Romila locuiește pe strada Dumitru Cotlon din Huși, județul Vaslui, care a fost uitată de ani de zile de autorități. Din luna aprilie însă, omul a decis să reclame public starea drumului.

Minunea s-a produs după șapte luni, când, sătui de mesajele publice ale omului, însoțite de poze, cei din conducerea Primăriei au trimis acolo în aceste zile câteva utilaje, ca să facă ce-or face, numai să îi astupe gura cetățeanului critic și insistent.

Însă modernizarea de pe “Dumitru Cotlon” s-a făcut fix pe o porțiune de 25 de metri. Mai exact, din strada principală până exact în poarta reclamantului care i-a făcut cu ou și cu oțet din primăvară, până în toamnă.

Mesajele lui Gabriel Romila erau destul de vehemente: “Rușine să vă fie”, a scris în aprilie, relatează Vremea Nouă.

“Strada Dumitru Cotlon, bătaia de joc a orașului Huși! Interesează pe cineva, ori mai urmează să ne băgați în mormânt pe propria stradă! Rușine!”, a fost un alt mesaj. “Strada Dumitru Cotlon a ținut până la prima ploaie! Cratere, oameni buni! Apoi să nu vă înjure lumea, stimați edili ai mun. Huși?! Puteți dormi? Salariile vă intră pe card? De restul vă doare undeva! Rușine, domnilor, Rușine!”, a insistat petiționarul și în luna iulie, de pildă, atașând imagini grăitoare.

“Săptămânal, voi face postări, poate sesizați!”, i-a avertizat Gabriel Romila. Și s-a ținut de cuvânt. În mod constant, le-a prezentat imaginile străzii și vorbele de duh, pe care le-a considerat nimerite pentru a-i îmboldi pe aleși.

Citeste si:

 Victima, transportată cu șoc hemoragic la un spital din Iaşi

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost înjunghiat, vineri seara, 8 octombrie, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Huşi, victima fiind găsită în stare gravă, la domiciliu, de...

Ce vor urmări liderii fostei coaliții de guvernare la prima întâlnire cu premierul desemnat Dacian Cioloș. ”Prima dată trebuie să clarificăm de ce a dat jos Guvernul”

O primă întâlnire a premierului desemnat Dacian Cioloş cu Florin Cîţu, Kelemen Hunor, Varujan Pambuccian ar urma să aibă loc miercuri, 13 octombrie, pentru discuţii privind formarea unei...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă