Primăria Capitalei se pregătește pentru zăpadă. 650 de utilaje au fost pregătite

1 lună in urmă 37

Primăria Capitalei se pregătește pentru zăpadă. În cazul în care situația o va impune sunt pregătite 2.883 de operatori de deszăpezire și 650 de utilaje pentru a intervine cu prioritate pe arterele principale din București.

Citește și: Florin Cîţu răspunde PSD pe tema scrisorii de la Comisia Europeană: „E în engleză, iar la PSD este clar o barieră acest lucru”

„Operatorii de deszapezire si ADP-urile de sector sunt pregatite sa actioneze cu un total de 662 utilaje si 2883 operatori de deszapezire. Stocurile totale de materiale antiderapante sunt de 18.813 tone. In cazul in care situatia o va impune, echipele de deszapezire vor interveni cu prioritate pe arterele principale, cele cu trafic STB, cu obiective sociale si institutii publice, pe pante, rampe si poduri, dupa care se va continua pe toate strazile din oras”, precizeaza PMB.

Primăria Capitalei se pregătește pentru zăpadă. De asemenea, Societatea de Transport Bucuresti este pregatită să intervină cu personal și utilaje pentru deszăpezirea căilor de rulare a tramvaielor, buna funcționare a macazurilor și pentru îndepărtarea zăpezii de pe refugii.

Primăria Bucureşti vrea să ceară mai mulţi bani pe terenurile unităţilor drive-through

Lovitură pentru McDonald’s în plină pandemie. Primăria Capitalei vrea să ceară mai mulţi bani pe terenurile unităţilor drive-through, după ce contractele de asociere cu lanţul de restaurante de tip fast-food, semnate în anii ’90, urmează să expire.

Primăria se gândește să prelungească contractele cu lanţul de restaurante McDonald’s , majorând redevenţele pe terenurile unităţilor drive-through, potrivit profit.ro. Înţelegerile au fost parafate pe 11 ianuarie 1996, 19 noiembrie 1996, 4 aprilie 1996, 20 martie 1996 și 3 iulie 1998.

Operatorul lanțului McDonald’s din România a solicitat încă de anul trecut autorității locale din Capitală prelungirea contractelor sau cumpărarea amplasamentelor respective. Este vorba despre restaurantele McDonald’s drive-through din Șoseaua Olteniței, Șoseaua Mihai Bravu, Str. Progresului, Bulevardul Basarabiei, Șoseaua Colentinei și Str. Buzești.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă