Primăria Capitalei a înființat o nouă linie de autobuz! În ce zonă și de când va fi accesibilă bucureștenilor

1 săptămână in urmă 25

 ARhiva Parc STB FOTO: ARhiva

Primăria Capitalei a anunțat astăzi ca se înființează linia de autobuz 343 pentru locuitorii cartierelor Andronache și Henri Coandă.

JOI, 13 IANUARIE 2022, 20:13

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: Alexandru Buzica

Primăria Municipiului București extinde rețeaua de transport în comun în zone și cartiere care până în prezent nu beneficiau de acest serviciu.

Astfel, începând de sâmbătă, 15 ianuarie 2022, locuitorii din cartierele Andronache și Henri Coandă vor beneficia de o nouă linie de transport în comun - 343 -  care va asigura legătura cu diverse centre de interes din oraș.

Noua linie de autobuz, rezultată din unificarea actualelor linii de autobuz 231 și 343, va asigura pentru călători conexiuni cu alte mijloace de transport în comun, precum legătura cu linia de tramvai 21 și stațiile de metrou Aviatorilor și Aurel Vlaicu.

Linia 343 va funcționa între terminalele „Fundeni” și „Cartier Henri Coandă”, astfel: de la terminalul „Fundeni”, pe actualul traseu, până la intersecția Șoselei Fundeni cu Șoseaua Colentina, apoi pe strada Gherghiței, din Cartierul Andronache. De aici, autobuzele liniei 343 vor circula pe Strada Fabrica de Glucoză, Calea Floreasca, Radu Beller, Piața Dorobanți, Calea Dorobanți, Bulevardul Aviatorilor, Șoseaua Pipera, Strada Câmpul Pipera, terminal „Cartier Henri Coandă”, cu întoarcere pe același traseu.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă