Primăria ajută cu câte 10.000 de lei familiile muncitorilor uciși de criminalul din Onești

1 lună in urmă 1

Primarul Municipiului Onesti, Laurențiu Neghinā a convocat marți, 2 martie, în regim de urgență, o ședința a Consiliului Local în care a propus acordarea unui ajutor financiar pentru familiile electricienilor uciși în luare de ostatici de luni, a informat Curierul de Știri.

Consilieri locali au votat în unanimitate ca fiecare familie să primească un ajutor de 10 000 de lei.

Doi electricieni, unul de 38 de ani, altul de 55 de ani, au murit după ce au fost înjunghiați într-un apartament din Onești, unde fostul proprietar al casei în care lucrau a intrat peste ei şi i-a luat ostatici.

Bărbatul, în vârstă de 68 de ani, i-a înjunghiat ucis pe cei doi, după cinci ore de negocieri cu polițiștii.

Conducerea Poliției Române a demarat o anchetă la IPJ Bacău și cercetează modul în care s-a acționat în operațiunea de salvare o ostaticilor.

Împușcat de polițiști după ce i-a ucis pe muncitori, Gheorghe Moroșan e internat la secția de Reanimare a Spitalului Municipal Onești, intubat, dar stabil hemodinamic.

Procurorii din Bacău fac cercetări pentru omor calificat. Audierea persoanei cercetate va fi realizată de îndată ce starea de sănătate a acesteia va permite.

Marți, Judecătoria Onești a decis, arestarea preventivă a soției agresorului de la Oneşti, pentru complicitate la luare de ostatici.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă