Primar Sinaia: „Am cerut pentru prima dată sprijinul Armatei”. Câți oameni sunt pe pârtiile de schi

2 luni in urmă 28


Primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea, a declarat pentru Libertatea că a făcut o solicitare de sprijin către Ministerul Apărării, "pentru a dirija oamenii pe pârtiile de schi și pentru a-i face să respecte regulile stabilite", după aglomerațiile din primele două zile de la pârtiile de schi.


4.000 de oameni sunt prezenți astăzi, 20 decembrie, pe pârtiile de schi de la Sinaia, față de cei 6.000 care s-au înghesuit ieri, conform datelor oferite de primarul Vlad Oprea. "Nu este înghesuială, este o zi normală de schi", a explicat edilul.


"Am cerut pentru prima dată sprijinul Armatei, mai precis sprijinul Batalionului de Vânători de Munte. Sperăm să îl avem de săptămâna viitoare, acest lucru este o noutate. Acest lucru a fost necesar pentru a dirija oamenii pe pârtiile de schi și pentru a-i face să respecte regulile stabilite", a precizat primarul orașului Sinaia pentru Libertatea.


Avem nevoie de Vânătorii de Munte, pentru că ei sunt specializați, știu să schieze. Jandarmeria voia să ne dea oameni, dar nouă ne trebuie oameni care să urce pe munte. Am făcut o solicitare domnului ministru al Apărării, Nicolae Ciucă.

Primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea:

"Mai avem o noutate. Biletele se procură și online, ca să evităm aglomerațiile. Văd că lumea intră pe online, sunt din ce în ce mai mulți. Și am mai transmis că dacă lumea nu respectă regulile, dacă nu poartă măști, o să închidem pârtiile", a încheiat edilul orașului Sinaia.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă