Primar liberal, cere formarea coaliției cu USR: „Șefii PNL ar trebui să nu uite că românii au ieşit în stradă împotriva regimului PSD”

3 săptămâni in urmă 20

Vineri, 05 Noiembrie 2021, ora 12:07

0 citiri

 „Șefii PNL ar trebui să nu uite că românii au ieşit în stradă împotriva regimului PSD”

Primarul PNL al localităţii ieşene Valea Lupului, Liviu Dulgheru, susţine că PNL ar trebui să se alieze cu USR la guvernare, precizând că şefii liberali de la Bucureşti ar trebui să nu uite că românii au ieşit în stradă împotriva regimului PSD, care a dus ţara într-o direcţie greşită.

Edilul Liviu Dulgheru scrie pe Facebook că, indiferent de poziţia colegilor săi de la Bucureşti, el consideră că PNL trebuie să se alieze cu partide de dreapta şi că varianta PNL-USR este soluţia corectă.

"Consider că PNL trebuie să formeze o coaliţie cu USR. Îmi doresc ca aici, în Valea Lupului, la nivel local, echipa PNL- USR să funcţioneze la fel ca până acum (cu bune şi rele). Eu voi rămâne la fel de implicat şi în acord cu nevoile oamenilor ca până acum, indiferent de coaliţiile de guvernare. Local, noi am învăţat că orgoliile sunt pentru campaniile electorale. În restul timpului, ar fi bine sa punem osul la treabă cu toţii!", a precizat primarul localităţii Valea Lupului, Luiviu Dulgheru.

El a adăugat că are şi un sfat pentru şefii liberali de la Bucureşti, cerându-le acestora să nu uite că românii au ieşit în stradă împotriva regimului PSD, care a dus ţara într-o direcţie greşită.

"În rest, eu prefer să rămân consecvent şi demn în faţa oamenilor care au avut încredere în mine în urmă cu un an! Pentru ei, cu orice risc, nu pot să trec peste principii şi toate speranţele care au existat în spatele acelui vot din 27 septembrie 2020!", adaugă primarul liberal al localităţii Valea Lupului, Liviu Dulgheru.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a afirmat, joi, după discuţiile cu PSD, că "a fost o primă discuţie bună în care s-au discutat proiecte, obiective".

"Am încercat să găsim soluţii la această criză politică", a declarat Cîţu, adăugând că s-au găsit "multe lucruri" care unesc cele două partide.

La rândul său, liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că nu au avut discuţii în ceea ce priveşte funcţiile din Guvern. "Cred că suntem pe un drum corect şi dacă vom fi şi cinstiţi, şi patrioţi, acesta este un drum care va duce către formarea unei majorităţi", a afirmat Ciolacu.

Citeste si:

 „Cu Iohannis în costum alb pe la piramide și cu o conducere dezintelectualizată, PNL nu mai setează direcții”

Liberalii conduși de Florin Cîțu și Klaus Iohannis se află în aceste zile într-o nouă rundă de negocieri în încercarea de a forma o nouă majoritate care să le asigure continuitatea în...

 ”Chiar cu PSD?” SURSE

Președintele Klaus Iohannis l-a anunțat luni seara, 1 noiembrie, pe liderul PNL Florin Cîțu că Nicolae Ciucă își va depune mandatul, în condițiile în care nu are o majoritate...

Adevarul.ro

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă