Prima rundă de negocieri politice a eșuat. Cîțu: O să mai discutăm, dar astăzi nu este nicio concluzie

3 zile in urmă 8

Președintele PNL Florin Cîțu spune că nu s-a ajuns la nicio concluzie în urma întâlnirii pe care a avut-o miercuri cu Dacian Cioloș, premierul desemnat, dar și cu reprezentanți ai UDMR.

Am primit mandatul domnului Cioloș, o să mai discutăm, dar astăzi nu este nicio concluzie. Dorește să refacă coaliția și să mai discutăm”, a declarat Florin Cîțu la finalul întâlnirii.

El a spus că PNL a participat la discuții „din respect pentru români, noi vrem ca România să nu rămână în criză, dar soluția trebuie să vină de la cei care au aruncat România în criză”.

Florin Cîțu a mai spus că responsabilitatea formării unei majorități îi aparține lui Dacian Cioloș.

Ne gândim că a avut în spate o majoritate când a propus USR premier pe Dacian Cioloș, acea majoritate este PSD-AUR-USR, o majoritate testată în Parlament”, a mai spus premierul interimar.

Nu s-a luat nicio decizie, o să avem o ședință de birou național în această seară”, a declarat și Dacian Cioloș la ieșirea din sediul PNL.

Premierul desemnat s-a întâlnit miercuri seara cu liderii PNL și UDMR, Florin Cîțu și Kelemen Hunor, pentru a încerca să formeze noul guvern.

The post Prima rundă de negocieri politice a eșuat. Cîțu: O să mai discutăm, dar astăzi nu este nicio concluzie appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă