Prima reacție din partea FRF, după ce lui Mutu i-a expirat contractul! De ce sunt șanse mici să meargă în Japonia

1 lună in urmă 22

  • Liga 2: ASU Poli Timișoara - Rapid, joi, 16:30, Digi Sport 1

  • Supercupa României: CFR Cluj - FCSB, joi, 19:00, Digi Sport 1

Totuși, când a fost întrebat de nemulțumirea ”Briliantului”, legată de faptul că nu el se va ocupa de echipă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de la vară, oficialul de la Casa Fotbalului a replicat sec: ”regulile sunt stricte acolo!”.

Stoichiță a explicat de ce Mutu are șanse mici să meargă în Japonia, la Jocurile Olimpice

Angajamentul lui Mutu cu Federația a expirat după prima parte a turneului final de tineret, Euro 2021, de la Budapesta, și până în acest moment cele două părți nu au discutat noul contract. Se pare că Mutu nu este foarte tentat să continue, nefiind mulțumit de faptul că va avea rol mai mult figurativ în Japonia.

”Credeam că situația este clară. Regulile de participare la această competiție sunt extrem de stricte. În Japonia, nu au voie decât 12 membri ai staff-ului și noi de obicei avem 15-16, în staff-ul naționalei de tineret.

Ceilalți care merg, trebuie să stea la hotel. Vor avea acreditare, dar o vor avea pentru hotel, nu pentru stadion!

În plus, oficialii Federației sunt foarte puțini. Poate că nici eu nu am să mă duc la Tokyo, pentru că asta este situația. Sunt regulile Comitetului Olimpic Internațional.

Dacă vrei să mergi la Tokyo din postură de turist, te sui în avion și te duci ca turist. Stai la hotel, vezi meciurile, ești foarte atent, dar pe stadion, nu!

Așa se duc doar cei care răspund de acțiune”, a spus Stoichiță, prezent la Supercupa României, dintre CFR Cluj și FCSB.

Chestionat despre contractul lui Mutu, șeful Comisiei Tehnice a replicat:

”Adi vine în continuare la FRF, a participat la toate ședințele pe care le-am avut. Nu este nicio problemă să continue la cârma naționalei de tineret”, a mai spus Mihai Stoichiță.

Etichete: adrian mutu , romania jocurile olimpice , mihai stoichita , mutu romania , mutu contract frf
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă