Prima reacţie a şefului AEP, după decizia CNATDCU: Consider că nu am plagiat. Voi ataca orice document, dacă nu respectă procedurile legale

1 lună in urmă 1


Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Constantin Mitulețu-Buică, a reacţionat după decizia CNATDCU privind retragerea titlului de doctor şi consideră că nu a plagiat, potrivit raportului de similitudine de la dosar, informează G4media.


Constantin Mituleţu-Buică a precizat că atunci când îi va fi comunicată decizia CNATDCU, va ataca „orice document dacă nu respectă procedurile legale”. Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente a susținut, într-o intervenţie la Digi24, că aceeași comisie din cadrul CNATDCU care acum a propus anularea titlului său de doctor pe motiv de plagiat a propus în 2016 acordarea titlului științific de doctor.


Când îmi va fi comunicată decizia, voi vedea care sunt procedurile și dacă au fost respectate și mă voi adresa organelor competente. Așa cum este la dosar raportul de similitudine, nu consider că am plagiat și am respectat toate reglementările din 2016. Voi ataca cu siguranță orice document, dacă nu respectă procedurile legale.

Constantin Mituleţu-Buică:

Constantin-Florin Mitulețu-Buică şi fostul şef DGA Cătălin Alexandru Ioniță rămân fără titlul de doctor, după ce Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) a decis retragerea distincției academice pentru plagiat.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă