Prima reacție a României la explozia de la Kabul. Cei 9 români nu au fost afectați de atacuri

1 lună in urmă 14

Cei 9 români aflați la Kabul nu au suferit de pe urma exploziei. Foto/Arhivă Cei 9 români aflați la Kabul nu au suferit de pe urma exploziei. Foto/Arhivă

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a transmis joi un mesaj pe Twitter în care condamnă cu fermitate atacurile teroriste de la Kabul, menţionând că celula de criză instituţională se află în contact cu cei 9 cetăţeni români aflaţi în Afganistan, care nu au fost afectaţi de atacuri.

JOI, 26 AUGUST 2021, 20:44

SURSĂ: Realitatea

AUTOR: Iulian Budușan

„Condamn cu fermitate atacurile teroriste de azi din Kabul. Condoleanţe familiilor victimelor & refacere grabnică celor răniţi! MAE România/Celula de criză interinstituţională e în contact cu cei 9 cetăţeni români aflaţi încă în Afganistan, care nu au fost afectaţi de atacuri", a scris Aurescu.

Pentagonul a anunţat că în apropierea aeroportului din Kabul au avut loc joi cel puţin două explozii, care fac parte dintr-un ''atentat complex'' în care s-au înregistrat victime civile şi militare americane. Mass-media locală, citată de agenţia EFE, relatează că cel puţin 13 persoane au fost ucise şi alte 60 rănite în urma celor două explozii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă