Prima reacție a președintelui Ciprian Paraschiv după deciziile Comitetului Director de la Poli Iași. „Andrei Cristea nu merita să fie tratat atât de urât!”

1 lună in urmă 1

Președintele executiv al Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv, a aflat de deciziile Comitetului Director din presă, în timp ce se afla în drum spre București, unde va participa joi la întrunirea cluburilor de Liga I.

Acesta nu a comentat deciziile, dar a reacționat pe pagina sa de socializare printr-o postare în care scrie că își va prezenta punctul de vedere după ce va avea o discuție cu cei care au luat măsurile.

Președintele Ciprian Paraschiv, prima reacție după deciziile de la Poli Iași: „Andrei Cristea nu merita să fie tratat atât de urât!”

„Sunt în drum spre București pentru întâlnirea de mâine a cluburilor din Liga 1. În ceea ce mă privește, îmi voi prezenta punctul de vedere după ce voi discuta cu cei care au luat deciziile de azi, fără să fiu consultat. Acum pot să spun doar atât: Andrei (n.r. Andrei Cristea) nu merita să fie tratat atât de urât!”, a scris președintele executiv Ciprian Paraschiv pe pagina sa de Facebook.

Contactat de ProSport, directorul de scouting Toni Heleșteanu nu a comentat deciziile, spunând că va avea o reacție după ce va primi înștiințarea oficială.

Reamintim, Heleșteanu a fost demis astăzi de către Comitetul Director, în timp ce președintele executiv Ciprian Paraschiv a fost sancționat cu 10 la sută din salariu pe o perioadă de trei luni, timp în care deciziile vor fi luate de către Comitetul Director.

The post Prima reacție a președintelui Ciprian Paraschiv după deciziile Comitetului Director de la Poli Iași. „Andrei Cristea nu merita să fie tratat atât de urât!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă