Prima reacție a Palatului Buckingham la interviul în care Meghan Markle a acuzat Casa Regală britanică de rasism: „Întreaga familie e întristată”

1 lună in urmă 2


Monarhia britanică a reacționat la o zi după difuzarea interviului luat de Oprah Winfrey prințului Harry și soției lui, ducesa de Sussex Meghan Markle.


„Întreaga familie este întristată să afle cât de dificili au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan”, a comunicat Casa Regală britanică, conform Reuters.


Prinţul Harry şi Meghan Markle au lansat acuzaţii de rasism la adresa monarhiei, dezvăluind că membrii familiei regale britanice erau îngrijoraţi de culoarea pielii fiului lor, Archie, înainte de naşterea lui.


În replică, Palatul Buckingham a transmis că „problemele ridicate, în special cea referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare”.


„Deși unele amintiri pot fi diferite, acestea sunt luate foarte în serios și vor fi abordate de către familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membrii familiei mult iubiți”, se mai arată în reacţia Casei Regale britanice.


„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare”, a fost una dintre mărturisirile cutremurătoare ale lui Meghan Markle în fața celei carce i-a interviat, mogulul media Oprah Winfrey.


Potrivit Reuters, interviul dat de ducii de Sussex a băgat Casa Regală britanică în cea mai mare criză de la moartea mamei lui Harry, Diana, în 1997.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă