Prima reacție a oficialilor lui Dinamo, după ce Dorin Șerdean și-a anunțat întoarcerea la club! Răspuns devastator: „Măcar dacă tot amenință, aduce și banii?”

1 lună in urmă 18

Fostul președinte al lui Dinamo, Dorin Șerdean, și-a anunțat întoarcerea la club, după cum ProSport a anunțat în exclusivitate, iar acum oficialii clubului îi oferă un răspuns.

Declarațiile uluitoare făcute de Dorin Șerdean pentru ProSport i-au luat prin surprindere pe oficialii clubului Dinamo. Aceștia afirmă că nu mai cred nici un cuvânt venit din partea fostei conduceri.

Răspunsul devastator al oficialilor lui Dinamo, după ce Dorin Șerdean și-a anunțat întoarcerea la Dinamo

„Noi nu știm cum să acoperim datoriile de milioane făcute din pix și să mergem înainte, ne mai și amenință. Măcar dacă tot amenință că vine, aduce și banii?”, a spus unul din oamenii din conducerea lui Dinamo, potrivit Fanatik.

Dorin Șerdean a mărturisit pentru ProSport că suporterii din DDB nu se vor mai afla prea mult timp la conducerea clubului din „Ștean cel Mare”, deoarece el va reveni la Dinamo. Omul de încredere al lui Pablo Cortacero ne-a făcut și câteva precizări în legătură cu acuzele pe care suporterii i le-au făcut în ultimele luni, dar ne-a vorbit și despre Mario Nicolae.

ProSport a anunțat că Dorin Șerdean va reveni la Dinamo, iar omul de încredere al lui Cortacero ne-a confirmat public acest lucru. Acesta îi și invită pe fanii din DDB să se ducă la Poliție și să îi facă plângere pentru toate acuzele pe care i le-au adus din punct de vedere financiar.

Contactat de către ProSport, Dorin Șerdean a acceptat să vorbească despre planurile sale. Vreau să fac câteva precizări importante, deoarece o să vină vremea să dau toate cărțile pe față cu acești indivizi care au pus mâna pe Dinamo.

Eu am niște lucruri neterminate acolo și mă voi întoarce. Nu o să îi las pe ei să își facă mendrele. O vom rezolva în instanță. M-au amenințat și au vrut să mă umilească public, dar nu o să le meargă cu mine. Acel avocat era al clubului și muncea pentu club. Nu era normal să fie plătit? Cu ce am păcălit eu clubul? Ce bani am furat eu de la suporteri? Îi rog pe cei din DDB să se ducă la Poliție și să mă reclame. Însă eu mă voi întoarce la Dinamo”, și-a început discursul Șerdean.

În continuare, Dorin Șerdean a lămuit problema și cu mașina de serviciu pe care a avut-o, dar a vorbit și despre actualul oficial al lui Dinamo, Mario Nicolae: „Ce mașină am furat eu sau ce naiba au zis suporterii că am făcut cu ea… Da, am lăsat-o la Alba Iulia, cu ce era să mă duc acasă?

Voiau să mă duc pe jos sau cu trenul? I-am chemat să o ia de acolo. Vi se pare că am furat mașina? O să reglăm noi lucrurile și cu domnul Mario Nicolae, care văd că vorbește foarte urât despre noi. A uitat când venea în septembrie și se ruga de noi să îl angajăm la Dinamo? Atunci era ca un mielușel, iar acum a prins glas.

Dar se pare că a uitat acest Mario Nicolae! Apropo de mașinile de la club, cei de la DDB habar nu au de ele si au vrut doar să mă umilească pe mine public cu faza cu mașina luată de mine la Alba Iulia.

Ei habar nu au ce se află pe gestiunea clubului, ce acte sunt acolo, dar am fost la București și am văzut în parcare o masină a clubului pe care nu o folosește nimeni. Știam de ea, dar știu și de alte mașini.

Vă dau si numărul și locația unde se află în parcare. Și nu este doar una. Am făcut fotografii și am filmat totul. O să aveți parte de multe surprize cât de curând. Acești indivizi vor răspunde în fața legii pentru tot ce au facut.

Vă repet: mă voi întoarce la Dinamo. Vom vorbi despre licență și de baza de la Săftica cu altă ocazie. Aveți un pic de răbdare”, a declarat Dorin Șerdean pentru ProSport.

The post Prima reacție a oficialilor lui Dinamo, după ce Dorin Șerdean și-a anunțat întoarcerea la club! Răspuns devastator: „Măcar dacă tot amenință, aduce și banii?” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă