Prima reacție a lui Radu Drăgușin după ce Florin Bratu l-a lăsat rezervă la naționala U21 și a iscat un adevărat scandal

1 lună in urmă 36

  • Preliminarii CM 2022: Islanda - Germania, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Polonia - Anglia, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Radu Drăgușin: "Respect total decizia lui Florin Bratu"

La finalul meciului cu Georgia, Florin Bratu, care a debutat ca selecționer al naționalei U21, i-a dat o replică agentului Florin Manea, care a spus înainte de meci că antrenorul își bate de joc de Radu Drăgușin, pentru că l-a lăsat rezervă.

Fotbalistul de 19 ani, care în această vară a fost împrumutat de Juventus la Sampdoria, a dorit să aplaneze conflictul dintre Florin Manea și Florin Bratu și a afirmat că respectă decizia selecționerului.

"E ok, am început să ne cunoaștem, este începutul unei noi generații. Am întâlnit o echipă bună, care ne-a pus probleme, dar per total am făcut un joc bun. Eu n-am vorbit încă cu impresarul meu. Dacă aceasta este decizia selecționerului, o respect total. Nu sunt eu în măsură să-l critic sau să-i judec decizia.

Mister mi-a dat explicații, este decizia dânsului. Toată lumea vrea să joace cât mai mult și au orgoliu să demonstreze cât de buni sunt. Am colegi de bună calitate, de perspectivă. O să se nască o generație foarte frumoasă”, a declarat Radu Drăgușin, conform as.ro.

Florin Manea, revoltat că Radu Drăgușin a fost rezervă la România U21

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Florin Manea s-a declarat revoltat și a spus că "este o rușine ce face Florin Bratu", care a ales să mizeze în centrul defensivei pe Vladimir Screciu (Universitatea Craiova) și Bogdan Racovițan (FC Botoșani). Manea consideră că, indiferent de numărul de minute bifate la echipa de club, Drăgușin ar fi trebuit să fie titular, având în vedere că aparține de Juventus.

Deranjat de alegerea lui Bratu, Manea chiar spune că l-ar sfătui pe Drăgușin să își ia cetățenia italiană și să joace pentru Squadra Azzurra. Ipoteza amintește de situația lui Ștefan Radu, care, chiar dacă nu a reprezentat Italia, a ales să nu mai onoreze convocările la naționala României încă din 2013 și să se concentreze doar asupra echipei de club, Lazio, după ce prestațiile sale au fost criticate.

"Un copil care joacă la nivelul ăsta, pe care Pirlo riscă să-l bage în teren, Sampdoria îl ia un an împrumut, fără opțiune de cumpărare, toți cred în el, dar noi știm mai bine.

Românii știu extraordinar de bine. Ne batem joc de o valoare, ne batem joc de el, nu știm să-l creștem. Eu, dacă aș fi în locul lui, aș depune să-mi iau cetățenia italiană, să joc măcar la o echipă care mă respectă. Jur, sunt revoltat. N-am comentat niciodată, dar deja este bătaie de joc", a declarat Florin Manea, la Prosport Live.

Etichete: florin bratu , florin manea , radu dragusin
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă