Prima reacție a lui Novak Djokovic după telenovela de la Melbourne! Fanii l-au așteptat în fața hotelului unde este cazat | VIDEO

2 săptămâni in urmă 15

Sârbul Novak Djokovic a avut prima reacție publică după controversa privind documentele sale de călătorie la sosirea în Australia.

Numărul unu mondial a fost văzut la geamul camerei de hotel, și-a salutat fanii și a format o inimă cu mâinile, mulțumindu-le pentru susținere.

Djokovic nu a spus niciodată dacă s-a vaccinat sau nu împotriva Covid-19, ceea ce a lăsat să planeze îndoiala în legătură cu participarea sa la Australian Open.

Prima reacție a lui Novak Djokovic după telenovela de la Melbourne! Fanii l-au așteptat în fașa hotelului

Cazul său a fost amânat pentru luni dimineaţă, la ora locală 10:00, când va fi luată o decizie în privinţa întoarcerii sau nu în Serbia.

Avocaţii liderului mondial au termen până sâmbătă la ora 14:00 pentru a prezenta noi elemente la dosar, inclusiv eventuale probe care să ateste validitatea scutirii medicale a numărului unu mondial, care îşi va petrece weekend-ul la Park Hotel, un hotel de carantină din Melbourne.

„Les règles sont les règles”: l’Australie demande à Novak Djokovic de quitter le territoire pic.twitter.com/OQOWvfQ7gQ

— BFMTV (@BFMTV) January 6, 2022

Openul Australiei, unde Djokovic este deţinătorul titlului, debutează pe 17 ianuarie. Călătoria cu peripeţii a lui Djokovic în Australia a provocat un incident diplomatic, preşedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, acuzând Australia de „rău tratament” faţă de campion.

Preşedintele Serbiei a declarat că a vorbit cu liderul mondial la telefon şi a scris pe contul său de Instagram că „toată Serbia că este cu el (Djokovic) şi că autorităţile vor lua toate măsurile necesare pentru ca răul tratament la care a fost supus cel mai bun jucător din lume să înceteze imediat”.

(FR) „Spartacus du nouveau monde”, incident diplomatique et décision reportée: suivez la saga Djokovic en direct
Source : La librehttps://t.co/KjxznM8U6s

— 123 INFO BELGIQUE / BELGIË (@123_INFO_BE) January 6, 2022

The post Prima reacție a lui Novak Djokovic după telenovela de la Melbourne! Fanii l-au așteptat în fața hotelului unde este cazat | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă