Prima reacție a lui Mircea Lucescu, după remiza dramatică dintre Dinamo Kiev și Benfica: „Acesta este sentimentul pe care îl am!”

1 săptămână in urmă 34

Mircea Lucescu a fost la un pas de o victorie mare cu Benfica! Tehnicianul are regrete mari după ce Dinamo Kiev a reușit doar o remiză în fața portughezilor, scor 0-0.

Dominați clar în anumite momente, jucătorii lui Mircea Lucescu puteau câștiga în ultimele minute, iar tactica pe care a gândt-o a fost aproape să aducă un succes extrem de important.

În celălalt meci din grupă, Bayern a bătut-o clar pe Barcelona, chiar pe Camp Nou, scor 3-0.

Mircea Lucescu, regrete mari după Dinamo Kiev – Benfica 0-0: „Am un sentiment de nemulțumire!”

Mircea Lucescu a explicat de ce Dinamo Kiev n-a dominat-o pe Benfica și a dat exemplul unui meci cu Schalke, de pe vremea când era tehnicianul rivalei Șahtior.

„Am un sentiment de nemulțumire! I-am lăsat să domine, era foarte greu sa jucăm de la egal la egal cu o echipă precum a lor. Ne-am organizat foarte bine din punct de vedere defensiv și am așteptat oportunitatea să marcăm. Îmi amintesc de meciul nostru cu Schalke, pe vremea când eram la Șahtior. Atunci am profitat de faptul că adversarii au ieșit foarte mult la joc și am câștigat cu 3-0. Să sperăm că o să le putem pune probleme în meciul retur”, a spus Mircea Lucescu, într-o conferință de presă.

Este ușor să îți dai cu părerea la finalul meciului: are mai puțin de a face cu jocul în sine, cât are cu rezultatul. Benfica a făcut un joc foarte bun, în care nu și-a putut atinge potențialul maxim, însă nu a fost vorba despre lipsa de eficacitate. Lipsa eficacității este dacă ai patru șanse și nu înscrii niciun gol. Nu am avut ocazii mari de a marca, ne-am creat una singură clară în a doua repriză, dar per total jocul a fost condus de Benfica” – Jorge Jesus, antrenor Benfica

The post Prima reacție a lui Mircea Lucescu, după remiza dramatică dintre Dinamo Kiev și Benfica: „Acesta este sentimentul pe care îl am!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă