Prima reacție a lui Gigi Mulțescu, favorit să preia postul de antrenor la Dinamo: „Îmi caut staff, mă pregătesc” | EXCLUSIV

1 lună in urmă 1

Gigi Mulțescu este favorit să preia banca tehnică a celor de la Dinamo, iar antrenorul român a oferit o primă reacție pentru ProSport.

Gigi Mulțescu ar urma să preia locul lăsat liber de Jerry Gane, antrenorul care și-a dat demisia după ce Dinamo a pierdut meciul cu FC Argeș, scor 1-2, în etapa 27 din Liga 1, sezonul 2020 – 2021.

După eșecul cu FC Argeș, Dinamo a picat pe locul 14 în clasamentul din Liga 1, cu 27 de puncte, iar oficialii echipei din „Ștefan cel Mare” cred că Gigi Mulțescu este singurul care poate salva echipa de la retrogradare.

Gigi Mulțescu, prima reacție după ce a devenit favorit să preia postul de antrenor la Dinamo

Gigi Mulțescu le-a transmis oficialilor de la Dinamo că este pregătit să preia banca tehnică a „câinilor” și chiar a început să-și caute oameni pentru a-și completa staff-ul, dar și să rezolve problemele legate de echipă.

„Aștept să văd ce se va întâmpla. Dacă sunt pregătit? Mereu sunt pregătit și dispus să ajut Dinamo. Acum trebuie să rezolv probleme legate de echipa cu care să lucrez, îmi caut staff și aștept să văd decizia finală. Înțeleg că sunt mai mulți antrenori pe lista celor doriți”, a declarat Gigi Mulțescu pentru ProSport.

The post Prima reacție a lui Gigi Mulțescu, favorit să preia postul de antrenor la Dinamo: „Îmi caut staff, mă pregătesc” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă