Prima reacție a lui Gigi Becali despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. „Așa este cel mai bine!” | EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 22

Gigi Becali a oferit pentru ProSport prima sa reacție după ce fostul său antrenor de la FCSB, Laurențiu Reghecampf, 46 de ani, a anunțat că va divorța de Anamaria Prodan.

Cancan a oferit în exclusivitate declarația prin care Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că se va despărți de Anamaria Prodan, după ce oficial a făcut toate demersurile pentru a rupe legătura cu femeia de 48 de ani.

Însă, chiar dacă în ultimele luni prin toate aparițiile sale media Anamaria Prodan a negat faptul că Laurențiu Reghecampf are o relație cu o altă femeie și nici nu se pune problema de vreun divorț, în cele din urmă soția fostului tehnician al FCSB a admis și a oferit amănunte despre inițiativa soțului ei.

Prima reacție a lui Gigi Becali despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. „Nu vreau să mă bag eu în familia omului! E treaba lui ce vrea să facă!”

Cunoscut ca un apropiat al lui Laurențiu Reghecampf, dar și ca un inamic al soției acestuia, Gigi Becali s-a rezumat să vorbească pentru ProSport despre anunțul pe care l-a făcut fostul său antrenor.

„Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează.

E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine”, a declarat Gigi Becali.

 

The post Prima reacție a lui Gigi Becali despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. „Așa este cel mai bine!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă