Prima reacție a lui Gheorghe Tadici, după ce a fost suspendat de Comisia de Disciplină opt etape în urma scandalului cu propriile jucătoare. „E incredibil. Caseta a fost prelucrată!” | EXCLUSIV

1 lună in urmă 15

Gheorghe Tadici a dezvăluit pentru ProSport că după decizia luată de către Comisia de Disciplină a FRH se așteaptă acum să fie suspendat probabil și din Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal, acolo unde este membru de peste 20 de ani.

Președintele FRH, Alexandru Dedu, 49 de ani, i-a făcut plângere lui Gheorghe Tadici la Comisia de Disciplină, după ce acesta a fost surprins de camerele TV cum le aducea injurii propriilor jucătoare în time-out-ul partidei cu Rapid.

După ce a fost analizat și judecat cazul respectiv, Gheorghe Tadici s-a ales cu o penalitate de 1.000 de lei și opt etape de suspendare. Cu alte cuvinte, fostul selecționer nu va mai putea să stea pe banca fetelor de la Zalău la niciun meci din acest an.

Prima reacție a lui Gheorghe Tadici, după ce a fost suspendat de Comisia de Disciplină opt etape. „Nici acum nu recunosc că am înjurat!”

Contactat de către ProSport, Gheorghe Tadici este convins că totul i se trage de la procesul pe care îl are cu Alexandru Dedu. „Lumea handbalului cunoaște mobilul acestor probleme ale mele. Lumea din handbal știe de unde mi se trage și cine îmi poartă sâmbetele. Am fost judecat după o casetă prelucrată și am început să strâng probe.

 

(foto: Gheorghe Tadici în timpul time-out-ului din meciul cu Rapid din data de 30.08.2021)

Urmează să fac o sesizare pentru că la înjurătra cu p***a mă-tii nu este vocea mea. O persoană, nu îi dau numele acum, mi-a spus că acolo nu e vocea mea. Este foarte grav că această casetă a fost prelucrată. Vreau să aștept ca să văd motivarea acestei decizii, dar nu cred că o să mai fac apel. Nu vreau să contribui la bugetul financiar al FRH.

Însă, vreau să vă mai atrag atenția unui alt aspect foarte important. Mi s-a consemnat că am recidivat după meciul din 30.08 2021, cel cu Rapid, acolo unde am și luat sancțiune 600 de lei. Ok, am înțeles această sancțiune. Dar ce faceți acum? Veniți și mă sancționezi cu încă 1.000 de lei și opt etape tot pentru același meci cu Rapid?

Păi câte sancțiuni îmi dați, băi, fraților în acest meci? Trebuia să îl mulțumiți și pe domnul Dedu? Este incredibil ceea ce mi s-a întâmplat”, și-a început Tadici discursul.

„Nu mi-am amenințat nicio jucătoare!”

În continuare, Gheorghe Tadici a dorit să precizeze și faptul că nu și-a amenințat nicio jucătoare. „Am văzut că s-a spus că am și amenințat jucătoarele și am fost suspendat și din cauza acestui motiv. Nu este deloc adevărat. Am vorbit chiar azi cu fetele la masă și le-am rugat să îmi spună dacă în acel moment vreuna dintre ele s-au simțit amenințate de mine sau eu le-am amenințat în acel time-out. Mi-am spus că nici vorbă de așa ceva.

Aștept să văd dacă o să fiu suspendat și din Consiliul de Administrație, acolo unde sunt membru de peste 25 de ani. Au să mă mai suspende și de acolo. Este păcat că un antrenor care a făcut cinste României pe plan intern și internațional este târât printr-un asemnea scandal”, a încheiat Tadici.

 

The post Prima reacție a lui Gheorghe Tadici, după ce a fost suspendat de Comisia de Disciplină opt etape în urma scandalului cu propriile jucătoare. „E incredibil. Caseta a fost prelucrată!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă