Prima reacţie a lui Edi Iordănescu după ce l-a pierdut pe Damjan Djokovic

1 lună in urmă 18

Liga 1: Universitatea Craiova - Viitorul, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Liga 1: Sepsi - Astra, sâmbătă, 12:30, Digi Sport 1

Ce spune Edi Iordănescu despre plecarea lui Damjan Djokovic

Din informațiile Digi Sport, Rizespor va achita 400.000 de euro celor de la CFR Cluj pentru transferul lui Damjan Djokovic, care ar urma să aibă un salariu stagional în valoare de 500.000 de euro.

Antrenorul Edi Iordănescu a oferit primele reacţii, după ce a pierdut unul dintre cei mai importanţi oameni din lot.

"Djokovic este o pierdere importantă pentru noi. A fost implicat în multe meciuri în ultimii ani. Programarea ne este total nefavorabilă nouă comparativ cu adversarele noastre. Dar încercăm să fim pozitivi şi echipa să înţeleagă că este un moment greu", a afirmat Edi Iordănescu.

Damjan Djokovic a anunțat de ce a ales Rizespor, în dauna lui Kayserispor

La plecarea spre Turcia, mijlocașul croat, care a fost dorit și de Kayserispor, unde antrenează Dan Petrescu, cu care a colaborat la CFR Cluj, a transmis că a ales oferta lui Rizespor pentru că a fost cea mai bună din punct de vedere financiar pentru toate părțile.

Cea mai bună ofertă pentru CFR Cluj a fost de la Rizespor. Cel mai important e ca toată lumea să fie de acord, dacă o să semnez, așa va fi. A contat că e Marius Șumudică acolo, e important să te cunoască antrenorul, când mergi într-un campionat nou.

Dan Petrescu știe cum merge în fotbal, nu are de ce să se supere, am lucrat foarte bine cu domnul Petrescu în ultimii ani, dar acum începe o aventură nouă pentru mine. 

 E un campionat mai puternic în Turcia, e o nouă provocare pentru mine, cu jucători mai buni. E un campionat imprevizibil, totul este posibil. Cu un antrenor motivat, care deja a demonstrat în Turcia, putem face lucruri frumoase”, a declarat Damjan Djokovic.

Etichete: edi iordanescu , damjan djokovic
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă