Prima reacție a lui Dusan Uhrin după revenirea la Dinamo: „O să dau totul să salvez clubul, dar avem o grămadă de probleme”

1 lună in urmă 32

Dusan Uhrin s-a declarat mulțumit cu egalul scos de Dinamo pe terenul Astrei, dar le-a cerut la final jucătorilor să fie mai agresivi, pentru a reuși să și câștige.

Antrenorul ceh știe că are multe probleme de rezolvat la Dinamo, dar promite că va da totul în tentativa echipei de a se menține în Liga 1.

Meciul dintre Astra Giurgiu și Dinamo, disputat pe Stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, s-a încheiat cu o remiză albă și un jucător eliminat. Boe-Kane a văzut al doilea cartonaș galben, în minutul 90, și a lăsat-o pe Astra în inferioritate numerică.

Dusan Uhrin, după Astra – Dinamo 0-0: „Avem o grămadă de probleme”

„Sunt satisfăcut cu acest egal. Trebuie să fim mai agresivi! Nu am marcat, dar nici nu am luat gol. Le-am spus jucătorilor că trebuie să fie agresivi. Le explic la antrenamente ce vreau de la ei. A fost un meci bun, ambele echipe au jucat bine. Trebuie să schimbăm multe!

Trebuie să dăm 100%, să fim tot timpul concentrați. Avem o grămadă de probleme, trebuie să mergem înainte și să fim pozitivi. Problema e că nu avem puncte și nu înscriem, dar azi a fost foarte dificil. O să dau totul pentru a salva Dinamo”, a spus Dusan Uhrin, după primul meci de la revenirea în „Ștefan cel Mare”.

Echipa lui Dusan Uhrin rămâne pe locul 14, al doilea care duce la barajul de menținere în Liga 1, având doar 15 puncte acumulate.

În România, Dusan Uhrin le-a mai antrenat pe Poli Timișoara, CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș, iar acum își începe al doilea mandat la Dinamo. Tehnicianul ceh a mai pregătit gruparea din „Ștefan cel Mare” în sezonul 2019-2020.

The post Prima reacție a lui Dusan Uhrin după revenirea la Dinamo: „O să dau totul să salvez clubul, dar avem o grămadă de probleme” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă