Prima reacție a lui David Popovici după ce a ratat semifinala la 50 de metri liber, la Jocurile Olimpice: „Degeaba dai din mâini ca un câine turbat!”

1 lună in urmă 26

David Popovici a ratat calificarea în semifinalele probei de 50 de metri liber, iar sportivul nostru spune adio Jocurilor Olimpice.

După ce a impresionat la 200 de metri liber și a fost la două sutimi de medalie, iar apoi a prins finala și la 100 de metri liber, David Popovici a concurat în seria cu numărul 6 la 50 de metri liber, dar a terminat pe ultimul loc.

Totuși, Popovici a reușit să impresioneze întreaga lume la Jocurile Olimpice, mai ales prin prestația de la 200 de metri liber.

David Popovici a ratat semifinala la 50 de metri liber: „Eram obosit, dar nu mi-am dat seama!”

David Popovici nu a reușit să prindă semifinala la 50 de metri liber și a recunoscut la final că oboseala și-a spus cuvântul, după ce a fost la un pas să obțină o medalie la Jocurile Olimpice, la doar 16 ani.

Cum a arătat clasamentul:

  • Andrei Barna (Serbia) – 22.29
  • Dylan Carter (Trinidad şi Tobago) – 22.46
  • Brett Fraser (Insulele Cayman) – 22.46
  • Enzo Martinez (Uruguay) – 22.52
  • Renzo Tjon-a-joe (Surinam) – 22.56
  • Santiago rassi (Argentina) – 22.67
  • Hwang Sunwoo (Coreea de Sud) – 22.74
  • David Popovici (România) – 22.77

„E puțin diferit, e un alt stil de înot. Trebuie să antrenezi la alte chestii, să fii mai bun la alte chestii. Momentan, sunt mai bun la înotul puțin mai lung și mai de anduranță. Dar o să fiu mai bun și la 50. Explozia e una dintre calitățile principale pe care trebuie să le ai în proba de 50m, dar cred că cel mai important e să menții viteză și să ai control asupra ei. Degeaba dai din mâini tare, ca un câine turbat, dacă nu scoți ceva din asta. Cred că eram obosit, dar nu mi-am dat seama. Nu am simțit, creierul meu nu a înregistrat asta. Poate s-au simțit oboseala și presiunea. Eu m-am simțit bine, dar își spun și ele cuvântul”, a fost sincer Popovici.

The post Prima reacție a lui David Popovici după ce a ratat semifinala la 50 de metri liber, la Jocurile Olimpice: „Degeaba dai din mâini ca un câine turbat!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă