Prima reacție a conducerii echipei pe care ar putea să o preia Gigi Becali: „Suntem interesaţi să discutăm!”

1 săptămână in urmă 28

Adrian Budeanu, primarul din Clinceni, a vorbit despre posibilitatea ca Gigi Becali să investească la echipa de fotbal din localitate, Academica Clinceni.

Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, Gigi Becali ar fi dispus să renunțe la FCSB și să își ducă jucătorii la Academica Clinceni.

Acest lucru ar fi posibil dacă suporterii vor găsi un investitor care să îi plătească lui Gigi Becali suma de zece milioane de euro, așa cum Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a dezvăluit la ProSport Live.

Adrian Budeanu, primar Clinceni, despre posibilitatea ca Gigi Becali să investească la Academica

Primarul din Clinceni s-a arătat deschis către această variantă și ar fi încântat ca Gigi Becali să preia echipa antrenată acum de către Ionuț Chirilă, mai ales că ilfovenii au probleme financiare serioase și nici în clasamentul Ligii 1 nu stau prea bine.

„Academica Clinceni este interesată de orice investitor care vrea să investească în Clubul Sportiv Academica Clinceni. Indiferent dacă îl cheamă sau nu Gigi Becali.

Nu avem nicio problemă, sigur am putea colabora pe acest proiect. Suntem interesaţi să discutăm cu oricine vrea să preia clubul. Situaţia este dificilă. Orice investitor este binevenit lângă noi”, a spus primarul Adrian Budeanu, potrivit Antena Sport.

Gigi Becali a mai fost implicat la Academica Clinceni

În fiecare sezon de Liga 1 și Liga 2, FCSB a trimis la Academica Clinceni jucători, sub formă de împrumut, care nu prindeau lotul la prima echipă a roș-albaștrilor, pentru a avea șansa de a juca mai sus de Liga 3, eșalon în care activează echipa a doua a lui FCSB.

Totodată, Gigi Becali s-a dat de gol că a investit și bani la Academica Clinceni.

„Normal, Clinceni este echipa mea și acum! La mine nu există blat. Cei de acolo nu mi-au dat bani. Trebuie să îmi dea 350-400.000 de euro! Am dat banii, am investit banii ăștia. Noi ne-am retras când a promovat Academica, că nu era regulamentar să mai fim acolo, dar banii nu i-am luat. Tot spun că o să dea banii, dar nu i-au dat”, spunea Gigi Becali, în mai 2021.

The post Prima reacție a conducerii echipei pe care ar putea să o preia Gigi Becali: „Suntem interesaţi să discutăm!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă